Jalur Pangeluaran Weseun Basuh

  • High Speed Wet Wipes Production Line Full Servo Driving Longer Knife Service Time

    Garis Produksi Wipa Kacapi Luhureun Servo Nyetir Langkung jasa Knife Langkung Langkung

    Keterangan Produk terperinci PLC: Kelajuan Préduksi Yaskawa: 300pcs / min Speed ​​Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Bagian Umum motor Servo Bagian: Modél Diimpor GM-082 Kecap produksi produksi stabil di 300 bagian pikeun unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% Éfisién Gawé ≥95% Bahan na bahan Nonwoven spunlace lawon nonwoven, kertas gratis lebu, film kompleks., jsb, lebar aya dina ukuran diménsi 130-200mm Punch ...
  • CE and ISO Wet Wipes Production Machine Protable And Family Use

    CE sareng Mesin Mesin Pengeluaran Wipes Basah ISO Terpanjang Sarengna Pakéangan Kulawarga

    Warna Deskripsi Produk Terperinci: Kacepetan Prduksi Jalur Pelanggan: 300pcs / min Speed ​​Speed: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Unilitas Unilitas Servo: CE sareng ISO Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 bagian pikeun unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan kain Nonwoven lawon spésiés nonwoven, kertas bébas lebu, film kompleks, jsb, lebar aya dina 130-200mm Punch di ...
  • Full Automatic Wet Wipes Production Line Full Servo 300pcs/min Speed

    Lengkep Otomatis Wipes Basah Produksi Garis lengkep Servo 300pcs / min Speed

    Deskripsi Produk Terperinci Basa Operasi: Fungsi Kustomisasi: Ngusap Waduh Ngagancangkeun Kacepetan: 300pcs / min Suplai Daya: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Speed ​​Serd Motor lengkep Servo: 300pcs / min Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 sapotong kanggo unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan Nonwoven jambangan bahan nonwoven lawon, kertas bébas lebu, kompleks pilem., sareng sajabana, lebar aya dina 130-20 ...
  • Automatic wet tissue paper making machine with the speed of 300/min

    Mesin keretas jaringan baseuh otomatis kalayan laju 300 / mnt

    Dompétkeun Produk Terperinci Tegangan: Tiasa Dijelaskeun Ngaran Brand: Kacepetan Gachn Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Speed ​​Serd Motor lengkep Servo: 300pcs / min Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 sapotong kanggo unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan Nonwoven jengkelan bahan nonwoven lawon, kertas bébas lebu, kompleks pilem., sareng sajabana, lebar aya dina 130-200mm Punch tarék ...
  • CE Wet Wipes Production Line 19KW Wet Installation Power Full servo motor

    Baris CE Wipes Basah Produksi 19KW Basuh Pangeusian Kuasa servo motor lengkep

    Deskripsi Produk Terperinci Hasilna: â ‰ ¥ 98% Daya instalasi: Ngeunaan Kacepetan 19KW Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Speed ​​Serd Motor lengkep Servo: 300pcs / min Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 sapotong kanggo unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan Nonwoven jengkelan bahan nonwoven lawon, kertas bébas lebu, kompleks pilem., sareng sajabana, lebar aya dina 130-200mm Punch récéh ...
  • 800 piece/min Mini Type Wet Tissue Making Machine W35mm-50mm L 70mm-90mm

    800 potongan / min Mini Jenis Tissue Wet Wet Mesin W35mm-50mm L 70mm-90mm

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Potensi Basuh Ngeringkeun Bising: <85dB PLC: Ukuran Mitusbishi Ukuran: W35mm-50mm, L 70mm-90mm nyetir motor: Cepat Servo Gancang: 800 Piece / min Mesin jieunan Custom: Kami ngagaduhan rarancang sareng desain hébat . Sakur mesin bisi khusus anu dibutuhkeun tiasa dirarancang sareng diproduksi pikeun operasi anu saé sareng biaya wajar, ngajantenkeun sistem bungkusan anjeun lancar. Pamasangan: 1- Kami nyayogikeun pidéo sareng manual pituduh pikeun nunjukkeun ...
  • GM-082 Wet Wipes Production Line Touch Screen Operation L8.15m * W1.55m * H2.00m Size

    GM-082 Operasi Wipes Leungeun Produk Sentuh Sentuh Sentuh L8.15m * W1.55m * Ukuran H2.00m

    Ukuran Keterangan Produk: L8.15m * W1.55m * Jaminan H2.00m: 1year, Pangropéa Lifelong Jumlah Berat: Ngeunaan 8000KG Jenis Tilepan: Z sareng W Jenis Operasi: Kacepetan Produksi Screen Screen: 300 Piece / min Model GM-082 Produksi laju stabil dina 300 sapotong kanggo unggal cacah menit sareng laju tumpukan ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan lawon jengkongan nonwoven, kertas gratis lebu, kertas kompleks, film, sareng sajabana tabuh 130-200 ...
  • Single Piece Wet Wipes Machine GM-082S 3Ph 380V ac50HZ±5% High Production Efficiency

    Sapotong Mesin Weus baseuh sapotong GM-082S 3Ph 380V ac50HZÂ ± 5% Éfisién Produksi High

    Deskripsi Produk Terperinci Tempat Asal: Cina (Tanah Besar) Kacepetan Raut: 300pcs / min Speed ​​Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Kondisi Seperti Servo Penuh: Jasa Anyar Jualan Jualan 1. Insinyur pamasangan peuntas laut sareng ngalatih, sadaya insinyur kami janten pangalaman anu saé pikeun digawé di luar negeri 2. Jaminan anjeun nyalira suplai pikeun bagian cadang sareng harga anu langkung handap Pre-Sales Support Téknis: 1. Balasan gancang sareng profesional ka anjeun ngeunaan yo ...
  • Full Automatic Wet Wipes Production Line 300 Piece Every Minute Width 40-100mm

    Pinuh Otomatis Basuh Produksi Wipa Leres 300 Potong Unggal Lebar Menit 40-100mm

    Keterangan Produk terperinci Ngitung sareng Kacepetan Stacking: â ‰ ¥ 30 Kantong / mnt, 10 Potongan / kantong Gawé Éfisién: â ‰ ¥ 95% Speed ​​Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Speed ​​Serd Motor lengkep Servo: 300pcs / min Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 sapotong kanggo unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan Nonwoven bahan spunlace lawon nonwoven, kertas gratis lebu, kompleks pilem….
  • 19KW Wet Napkin Machine Production Machine Three Phase Four Cables

    19KW Mesin Mesin Pamuter Napkin Wet Tilu Fase opat kabel

    Deskripsi Produk Detilasi: Insinyur Sadia Pikeun Bilis Préduksi Oversea: 300pcs / min Speed ​​Speed: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Gred Mobil Servo lengkep: Modél Otomatis GM-082 Kecap Produksi stabil dina 300 sapotong kanggo unggal menit cacah sareng tumpukan ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% Éfisién Gawé ≥95% Bahan-bahan Nonwoven lawon spésiés nonwoven, kertas gratis lebu, kompleks pilem., jsb, lebar ieu ...
  • Mini Type Wet Wipes Making Line Machine Full Automatic Full Servo

    Mini Mini Wipes Basah Nyiptakeun Garis Mesin Lengkep Servo pinuh ku Servo

    Sijil Keterangan Produk Terperinci: CE Sareng Sarat ISO: NEW PLC: Ukuran tilepan Mitusbishi: W35mm-50mm, L 70mm-90mm Kacepetan: 800 Piece / min Noise: <85dB Pemandu servo pinuh ku nyetir Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngatur PLC sareng linear umum sistem nyetir servo, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat. Efisiensi produksi tinggi Henteu-eureun, Non-ngalambatkeun bari beungkeutan bahan, otomatis ngaleungitkeun limbah dilipat sareng ngirim alarm bari ...
  • High speed Wet Wipes Production Line full auto full servo CE ans ISO Certificate

    Gancang Lengser Wipes Produksi Wuh full auto full servo CE ans ISO bijil

    Keterangan Produk Terperinci Laju Produksi: 300 Potongan / menit Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Ukuran Susunan: L8.15m * W1.55m * H laju Hack,00m: 30bags / min Sertipikat: CE Ans ISO PLC: MITSUBISHI Model GM-082 Produksi laju stabil dina 300 sapotong kanggo unggal cacah menit sareng laju tumpukan ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan-bahan lawon jengkongan nonwoven, kertas gratis lebu, kertas kompleks, film, sareng sajabana dina ukuran panjang dimensi Punch 130-200mm: 8 ...
1.2 Teras> >> Halaman 1/2