Kotak Pencét Mat Mesin

  • Full servo Toilet Mat Making Machine / Disposable toilet mat single production line

    Lengkep servo Tandas Mat Nyusun Mesin / WC cacah mat tunggal produksi barisan

    Full topiet Mesin Nyandap Mat Mesin / WC Disposable mat single production line SPEED: 300PCS / MIN THE RATE OF FINISHED PRINSED: 98% Disilable Toilet sanitasi korsi mat produser Produk Produk: Modél GM082M Kacepetan: stabil dina 200pcs / min (laju ditampa) , laju kerja anu langkung gancang langkung tina atanapi sami sareng 300pcs / min Laju produk anu atos: 98% Bahan terapan: Pek, kertas bubur kai sareng pilem pe. Bahan bungkusan: diameter luar tina film gulung nyaéta 450mm, dina diamét jero ...
  • Full automatic Toilet Mat Making Machine 300PCS/MIN Speed ISO Certification

    Lengkep Mesin Tandas Mats otomatis otomatis 300PCS / MIN Speed ​​Sertifikasi ISO

    Lengkep Mesin Mesin Tandas otomatis otomatis 300PCS / MIN Speed ​​ISO Sertifikasi SPEED: 300PCS / MIN KOMUNITAS PRINSYEN PUTIH: 98% Model: sertipikat GM082M: CE ISO Kondisi: Tandas Korsi sanitasi Anyar nyieun mesin Produk Produk: GM082M Kacepetan produksi: stabil tabuh 200pcs / min (laju nampi), laju kerja anu langkung gancang langkung atanapi sami sareng 300pcs / min Laju produk anu réngsé: 98% Bahan anu tiasa diterapkeun: Pek, kertas bubur kai sareng pilem pe. Bahan bungkusan: Ka luar diame ...
  • GM082M Toilet Mat Making Machine ood pulp paper and PE film 300pcs/min

    GMN08M Tandas Mat Nyiptakeun Mesin Mesin Pulp ood sareng pilem pep 300pcs / mnt

    GMN08M Tandas Mat Nyiptakeun Mesin Mesin kertas ood pulp sareng film PE 300pcs / min SPEED: 300PCS / MIN KANGGO PRINSYEN PUTIH: 98% Model: Sertipikat GM082M: CE Kondisi: Kondisi Jamban Mesin Gancang Luncat Anyar sareng mesin pembuatan Mesin Produk Model: GM082M Laju produksi: stabil dina 200pcs / min (laju nampi), laju kerja anu langkung gancang langkung atanapi sami sareng 300pcs / min Laju produk anu atos: 98% Bahan terapan: Pek, kertas bubur kai sareng pilem pe. Bahan bungkusan: The outsi ...