Mesin servo popok popok full servo

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Laju bungkusan: Stabil Dina 30 Kantong Pikeun Masin Menit Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 92% Ukuran Layout: L4.7m * L3.3m * H2.7m
    DW: Ngeunaan 4200kg Masihan Kakuatan: Ngeunaan 19 Kw

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina ≤5mm, struktur garis sudut anu stabil.

     

    Opat desain sirah pusher, éta ngajamin 40 tas / kacepetan mnt nalika ngabungkus produk ukuran anu ageung.

     

    Analisis gagal gagal

    Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

     

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil dina 30bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM

     

    Tag:

    popok pembuatan orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami