Mesin Pad Saniter / Kantong servis sanét pelayanan sanitari dina garis 60 kantong / Min Speed

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Mesin Pad Saniter / Kantong servis sanét pelayanan sanitari dina garis 60 kantong / Min Speed

    Kemasan: Kasus kai Daya instalasi: Ngeunaan 16KW
    Servo nyetir: Mitsubishi Ngontrol PLC Hasil: ≥98%
    Éfisién Gawe: ≥90% Kacepetan Packing: Stabil Dina 60 Kantong / mnt

    Modél: GM-088W

    metode bungkusan Kantong prefabricated, kantong gusset handapeun sareng kantong sisi gusset
    bungkusan pilem Pilem OPP, pilem kompléks, lapis lapisan tunggal≤70μm
    bungkus ukuran dilebetkeun hampang, melekat, tumpukan jangkungna≤150mm
    Ukuran tilu ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 16KW
    Syarat kakuatan Tilu fase opat kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    The servo nyetir pinuh

    ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat.

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    dibuktikeun pisan salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

    Pilem motong mm Zero

    Ngadaptasi kantong thehandcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut anu jelas sareng garis panyegelan kesegaranna tiasa dipastikeun henteu paduli motong film sampah.

    Popularitas luhur

    cocog pikeun kantong jinis cina sareng kantong jinis Éropa.

    Struktur kantong pambuka dipatenkeun

    struktur kantong pembukaan dikawasa servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku cara nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

    Manéh pad keuna

    Ku nyimpen jinis data produk anu beda-beda, pikeun tukeur sarat produk, gampang tiasa dilakukeun ku cara kieu.

    Struktur ranté baris didorong ku servo anu kapisah, ngalengkepan biantara anu tos aya, sareng dilengkepan ku 5 kalungguhan pikeun kantong dilebetkeun, hiji pamakéan sareng cadangan sanésna.

    Operasi bagging stabil, akurat sareng dipercaya, pikeun mastikeun yén kantong teu utuh.

    Alat pambukaan-kantong ku koper ku servo anu nyingkahan henteu stabilitas kurva lacak, sareng masihan genah pikeun produk dina robih.

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedahna langkung ti 7mm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami