Sanitet pabilitas panty liner sabuk ngetik ngitung mesin servo pinuh

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kecepatan Ngitung: Stabil Dina 1300pcs / mnt Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    PLC: Mitusbishi Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Full-auto count: GM085WP The servo sanité sanitét napkin cacah dipaké pikeun sacara otomatis ngabéréskeun dok antara mesin nyieun sareng mesin bungkusan, otomatis kumplit fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng dahar.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Alat pangantenna énggal, tiasa ngahontal tuangeun manual tina tumpukan alit tanpa lirén.

     

    Hiji cacah tumpukan tiasa diadaptasi sareng dua mesin pembungkus.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Hiji cacah tumpukan tiasa diadaptasi sareng dua atanapi langkung mesin packing.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Motor anu aya hubunganana sareng papan pamisah, réspon gancang, pangantét posisi.

     

    Koordinasi sareng ranté mesin bungkus supados ranté nambihkeun stasiun ruang pikeun édisi fungsi dahar manual online kana tumpukan leutik.

     

    Hal ieu didorong ku motor servo anu misah Tolak produk anu ditumpuk kana mékanisme ranté.

     

    Alat panyalindungan kaamanan saluyu sareng sasuai GB5083-1999.

     

    Masakan daya kontrol utama nyaéta fase tunggal 220Vac; kakuatan sistem kontrol nyaéta 24Vdc.

     

    Alat sistem listrik saluyu sareng sasuai GB na T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

     

    Sadaya konfigurasi sistem pneumatik tiasa nyayogikeun standar nasional

     

    Sadaya bagian mesin sareng pangobatan permukaan, baja stainless mangrupikeun bahan # 304.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, sareng pangiriman bagéan anu didamel tina baja khusus sareng perawatan quenching sareng tempering.

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian  Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami