Saniter Napkin Ngitung Stacker

  • Sanitary napkin and panty liner pads counting and stacking machine

    Bungkus sanés sareng panty liner hampang cacah sareng mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Beurat Mesin: Ngeunaan 2900KG Pamasangan Masing: Ngeunaan Kelajuan Ngitung 14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos produksi produksi napkin saniter. tilep. (ketebalan produk bérésna 4-13mm.) Alat pelindungna diwangun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, sareng ketebalan piring gelas organik transparan kedah langkung ti 7mm. Ukuran: L3.1 ...
  • Sanitary napkin and panty liner pads counting and stacking machine

    Bungkus sanés sareng panty liner hampang cacah sareng mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Kira-kira 14KW Ngitung Kacepetan: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Sistem nyetir servo lengkep Ku adaptasi sistem kendali gerak servo, séri Mitsubishi sareng Sistem AC-J4-seri AC servo. Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi. Kalayan fungsina tukeur gancang ti SKU diselapkeun bantalan s ...
  • Full servo panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Lengkep servo panty liner sanés pelayan sanitét cacah mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Kira-kira 14KW Ngitung Kacepetan: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Sistem nyetir servo lengkep Ku adaptasi sistem kendali gerak servo, séri Mitsubishi sareng Sistem AC-J4-seri AC servo. Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi. Teu aya bahaya pikeun peralatanna, anu saluyu sareng ...
  • Full servo panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Lengkep servo panty liner sanés pelayan sanitét cacah mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Kira-kira 14KW Ngitung Kacepetan: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Sistem nyetir servo lengkep Ku adaptasi sistem kendali gerak servo, séri Mitsubishi sareng Sistem AC-J4-seri AC servo. Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi. Teu aya bahaya pikeun peralatanna, anu saluyu sareng ...
  • Full auto high speed panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Mobil pinuh ku panty liner kacepetan sanés pelet sanitét cacah mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Kira-kira 14KW Ngitung Kacepetan: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Sistem nyetir servo lengkep Ku adaptasi sistem kendali gerak servo, séri Mitsubishi sareng Sistem AC-J4-seri AC servo. Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi. Kalayan fungsina tukeur gancang ti SKU diselapkeun bantalan s ...
  • Full auto sanitary napkin panty liner pads counting stacking machine

    Kawat sanésitas sanésitas pabilitas sanés lapis pads cacah mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Kira-kira 14KW Ngitung Kacepetan: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Sistem nyetir servo lengkep Ku adaptasi sistem kendali gerak servo, séri Mitsubishi sareng Sistem AC-J4-seri AC servo. Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi. Kalayan fungsina tukeur gancang ti SKU diselapkeun bantalan s ...
  • Full servo Panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Lengkep servo Panty liner hampang sanitasi bantalan cacah mesin tumpukan

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Ngeunaan Kelajuan Ngitung 14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Ngitung otomatis-otomatis: GM085WP Pemetaan bantal kebersihan servo pinuh anu dipaké. pikeun ngarengsekeun docking otomatis antara mesin pembuatan sareng mesin packing, otomatis ngalengkepan fungsionalitas pemangkasan, grading, tumpukan sareng dahar. Kalayan fungsi panyambungan beban-otomatis eureun, otomatis otomatis pisan ...
  • Panty liner sanitary napkin pads counting stacking machine

    Panty liner bantalan sanét bantal cacah mesin tumpukan

    Keterangan Produk terperinci Ngitung Kacepetan: Kakuatan Dina 1300pcs / Min Power Installation: About 14KW Counting Speed: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mà —-H2.0m Hitung otomatis-otomatis: GM085WP Nu napkin servo pinuh ku pembalut cacah tumpukan dianggo sacara otomatis ngiringan docking antara mesin pembuatan sareng mesin packing, otomatis ngalengkepan fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng nyoco. Kalayan fungsi panyalindungan beban ageung-otomatis lirén, leres-leres ...
  • High speed sanitary pads counting stacking machine

    Pad kabersihan sanés anu gancang cacah mesin tumpukan

    Keterangan Produk terperinci Ngitung Speed: Stable Dina 1300pcs / min Controlling: Full Servo PLC: Ukuran Mesin Mitsubishi: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Hitung otomatis-otomatis: GM085WP Lengkap napkin servo pinuh anu dipaké pikeun otomatis lengkep darmaga antara mesin nyieun sareng mesin pembungkusan, otomatis ngalengkepan fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng tuang. Kalayan fungsi panyambungan beban-otomatis sacara otomatis, beungkeutan otomatis otomatis sareng ...
  • Hi performance and high speed Full servo sanitary napkin pantyliner counting machine

    Hai prestasi sareng kacepetan luhur Full servo sanitari napkin pantyliner mesin cacah

    Keterangan Produk terperinci Ngitung Speed: Stabil Dina 1300pcs / min Auto: Full Auto PLC: Mitusbishi Servo Motors: Pangiriman Servo lengkep: 100 Dinten Kondisi: Anyar Jualan-Jualan: Mesin Insinyur Langkung Laut Ngitung otomatis-otomatis: GM085WP napkin servo pinuh cacah tumpukan dipaké pikeun ngaropéa otomatis tina dok antara nyieun mesin sareng mesin pembungkusan, otomatis ngalengkepan fungsi pemangkasan, grading, tumpukan sareng tuang. Kalayan fungsi anu overlo ...
  • Sanitary napkin panty liner belt type counting stacking full servo machine

    Sanitet pabilitas panty liner sabuk ngetik ngitung mesin servo pinuh

    Keterangan Produk terperinci Ngitung Speed: Stable At 1300pcs / min Power Installation: About 14KW PLC: Mitusbishi Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Ngitung otomatis-otomatis: GM085WP Pangétungan pinuh pikeun sanitét napkin anu dipaké sacara otomatis lengkepkeun antara dokangan antara mesin nyieun sareng mesin pembungkusan, otomatis ngalengkepan fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng tuang. Kalayan fungsi panyambutan beban-otomatis sacara otomatis, total beungkeut otomatis otomatis ...
  • High speed sanitary napkin and panty liner pads counting  machine

    Napkin sanés kacepetan tinggi sareng panty liner pads cacah mesin

    Perincian Produk Terperinci Berat Mesin: Ngeunaan 2900KG Masang Pamasangan: Ngeunaan Kelajuan Ngitung 14KW: 1300 Pcs / min Ukuran Mesin: L3.1mÃ-W5.70mÃ-H2.0m Pemandu servo pinuh: Anggo bantalan motor motor servo AC anu luhur, sistem modeu kontrol. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang. Alat pad-separator nyorong hampang kana setélan tumpukan pikeun mastikeun pad-i ...
1.2 Teras> >> Halaman 1/2