Tape Filing Tape Saniter Napkin Mesin Pembungkusan Tilu fase opat kawat

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Tape Filing Tape Saniter Napkin Mesin Pembungkusan Tilu fase opat kawat

    Sertipikat: CE Sareng ISO9000 Daya instalasi: Ngeunaan 16KW
    Nyetir motor: Servo lengkep Hasil: ≥98%
    Éfisién Gawe: ≥90% Kacepetan Packing: Stabil Dina 60 Kantong / mnt
    metode bungkusan Kantong prefabricated, kantong gusset handapeun sareng kantong sisi gusset
    bungkusan pilem Pilem OPP, pilem kompléks, lapis lapisan tunggal≤70μm
    bungkus ukuran dilebetkeun hampang, melekat, tumpukan jangkungna≤150mm
    Ukuran tilu ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 16KW
    Syarat kakuatan Tilu fase opat kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Plates nikel-kimia dilaksanakeun dina sakumna bagian tina permukaan, hubungan sareng bahan-bahan stainless steel nganggo SUS304, sareng matak bahaya pikeun awak manusa.

    Sudut tumpang tindihna: kasalahan tumpang tindihna ≤3mm (dua lapisan saatos panyimpang sudut ≤3mm)

    Garis pengedap: laminated packing posisi posisi sealing ± 3mm (ukur kisaran pengedap ditungtungan ku versi warna tina jalur garis)

    Struktur ranté baris didorong ku servo anu kapisah, ngalengkepan biantara anu tos aya, sareng dilengkepan ku 5 kalungguhan pikeun kantong dilebetkeun, hiji pamakéan sareng cadangan sanésna.

    Operasi bagging stabil, akurat sareng dipercaya, pikeun mastikeun yén kantong teu utuh.

    Alat pambukaan-kantong ku koper ku servo anu nyingkahan henteu stabilitas kurva lacak, sareng masihan genah pikeun produk dina robih.

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedahna langkung ti 7mm.

    Garis pengedap: laminated packing posisi posisi sealing ± 3mm (ukur kisaran pengedap ditungtungan ku versi warna tina jalur garis)

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    Hal ieu parantos dibuktikeun salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

    Dibukaan struktur kantong anu dipatenkeun

    Struktur kantong pembukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

    Muatan anu paling pondok

    Dina kaayaan kaayaan anu stabil, mesin ieu ngeureunkeun panjang pasisian pilem ngan ukur 10mm.

    Produk luhur dimensi bungkusan

    nyaluyukeun hampang anu diselapkeun sareng pad melekat, ogé ketebalan 2mm dilipat panty liner

    Efisiensi digawé 

    Peluncuran film anu nempatkeun struktur .on kanggo digawé sareng sanés pikeun nyiapkeun .itaraan ngiringan bahan-bahan beungkeut anu teu eureun, ngahemat waktos tukeur pilem, ningkatkeun efisiensi damel.

     

    Analisis gagal gagal

    lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    20180124090721_96406 1

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami