Produk

  • Rolling Bag Baby Diaper Packaging Machine Stable 40 bags/min Packing Speed

    Kantong Rolling Mesin Dina bungkusan Orok Stabil 40 kantong / Kecepatan Packing Min

    Keterangan Produk Terperinci Jaminan: 1 Modél Taun: GM-089N Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg bijil: CE Jeung Kacepetan bungkusan ISO9000: stabil dina 40 Kantong / m Model Model GM-089N Kecap bungkusan stabil dina 40bags / min, Ngahasilkeun ≥ 98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi kompleks pilem, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW Ngeunaan 42 ...
  • Self Designed Automatic Baby Diaper Machine Pre-Made Mitsubishi PLC

    Diri Nyiptakeun Mesin Lampu Orok otomatis Otomatis Mitsubishi PLC

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Diaper Packing PLC: Mitsubishi Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg pembuatan Bag: Nyiptakeun Kantong Dina Mesin Bungkus Mesin: Stabil At 40 Beg / Min Model GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min. Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Pembungkusan Lémparan pilem pita, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3 ...
  • Full Servi  Full Servo Baby Diaper Machine / Adult Diaper Wrapping Machine

    Pinuh Servi Pinuh Servo Mesin Mesin Diaper / Mesin Pembungkus Lampin Déwasa

    Deskripsi Produk Detailed Metode Pembungkusan: Pita Film Rolling, Nyiptakeun Kantong Dina Baris. Tas nyieun: Nyiptakeun Tas Dina Mesin Ngasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg DW: Ngeunaan 4200KG Pembungkusan Kacepetan: Stabil St 40 Tas / min Model GM-089N Kacepetan bungkusan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi kerja ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel tas dina garis. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H ...
  • Gachn Baby Diaper Packaging Machine PE Or Complex Film Packaging Material

    Gachn Mesin Diaper Pembungkusan Orok pe Atawa Bahan Bungkusan Film Kompléks

    Deskripsi Produk Terperinci Bahan Pembungkusan: PE Atawa Masang Pamasangan Film Kompleks: Ngeunaan 19KW Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg pembuatan Bag: Ngajantenkeun Bag Dina Mesin Bungkus Mesin: 40 Tas / m Model Model GM-089N Kecepatan Kemasan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Pembungkusan Metode pilem Gulung, nyieun kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm ...
  • Automatic Baby Diaper Production Line Fabricated Three Phase Four Wires System

    Garis Produksi Diaper Orok Otomatis Dipasang Tilu Fase Opat Kabel Sistem

    Daya Katerangan Produk Terperinci: Bahan Mesin 19KW: Bisa Diproduksi Dipasang: â ‰ ¥ 98% Berat: 4200kg pembuatan Bag: Nyiptakeun Kantong Dina Mesin Bungkusan Mesin: 40 Kantong / Min Model GM-089N Kecepatan Pembungkusan stabil dina 40bags / mnt. Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Pembungkusan Lémparan pilem pita, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × ...
  • Full Servo Baby Diaper Packing Machine Plc Controlling Pull-Ups 4200Kg Weight

    Lengkep Servo Mesin Diaper Baby Plc Ngadalikeun Tarik-Ups 4200Kg Beurat

    Fungsi Deskripsi Produk Terperinci: Konfigurasi Paket sareng Balutan Konfigurasi Diaper: Baris Tunggal sareng Ganda Hasil: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Bungkus Kacepetan: 45 Bag / Min Bag Bag: Model Bag anu Diperbuat Pribadi GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min , Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Kemasan Gulung film pilem, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran ...
  • Professional Baby Diaper Packaging Machine , Automatic Adult Diaper Machine

    Mesin Mesin bungkusan Lampin Profesional, Mesin Lampu Déwasa otomatis

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Warna Pembungkus Lampin: Bisa Dijieun Khusus: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Bungkus Kacepetan: 45 Tas / Min Bag: Pra-dijieun Mesin Paket Lampin Diaper Profesional, Mesin Mesin Diaper Déwasa otomatis GM-089N Kacepetan bungkusan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Métode pembungkusan Gulung film pilem, nyieun kantong dina baris. Bahan bungkusan pe atanapi kompleks pilem, ketebalan tunggal aya 50 ...
  • GM-089N Baby Diaper Packaging Machine CE and ISO9000 Certification

    GM-089N Mesin Pembungkus Lampin Orok CE sareng Sertifikasi ISO9000

    Keterangan Produk Terperinci Nami: Gachn Bag Bag: Pra-buatan Dipasang: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Sijil: CE Jeung Kacepetan bungkusan ISO9000: 45 Tas / Min Model GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min, Ngahasilkeun ≥ 98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW Ngeunaan ...
  • GM089NY Baby Diaper Making Machine , Adult Diaper Machine 45 Bags/Min Speed

    GM089NY Mesin Diaper Bayi, Mesin Diaper Déwasa 45 Tas / Kacepetan Min

    Deskripsi Produk Terpercut Motor Unik: Kabéh Sijil Servos Lengkap: CE Sareng ISO: Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Berat: 4200kg Saatos Jualan: Kacepetan Paket Layanan Oversea: 45 Kantong / min Modél Bungkusan GM-089N Kelajuan Dipasang dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3 ...
  • CE Baby Diaper Packaging Machine , Baby Diaper Wrapping Machine GM089NY

    CE Mesin Pembungkin Lampin Orok, Mesin Pembungkus Lampin Orok GM089NY

    Deskripsi Produk Terperinci Tempat Asal: Cina Xiamen bijil: CE Sareng ISO Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Pembuatan Bag: Kacepetan Kantong Pisan Bikin: 45 Kantong / min Pinuh servo tinggi-luhur diaper orok dewasa diaper packing machine Model Kecepatan bungkusan GM-089N Stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Kaayaan kemasan Kéngingkeun film pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W ...
  • High Speed Wet Wipes Production Line Full Servo Driving Longer Knife Service Time

    Garis Produksi Wipa Kacapi Luhureun Servo Nyetir Langkung jasa Knife Langkung Langkung

    Keterangan Produk terperinci PLC: Kelajuan Préduksi Yaskawa: 300pcs / min Speed ​​Stacking: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Bagian Umum motor Servo Bagian: Modél Diimpor GM-082 Kecap produksi produksi stabil di 300 bagian pikeun unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% Éfisién Gawé ≥95% Bahan na bahan Nonwoven spunlace lawon nonwoven, kertas gratis lebu, film kompleks., jsb, lebar aya dina ukuran diménsi 130-200mm Punch ...
  • CE and ISO Wet Wipes Production Machine Protable And Family Use

    CE sareng Mesin Mesin Pengeluaran Wipes Basah ISO Terpanjang Sarengna Pakéangan Kulawarga

    Warna Deskripsi Produk Terperinci: Kacepetan Prduksi Jalur Pelanggan: 300pcs / min Speed ​​Speed: 300pcs / min Power Supply: 3Ph380Vac50HZÂ ± 5%. Motor nyetir: Unilitas Unilitas Servo: CE sareng ISO Model GM-082 Kacepetan produksi stabil dina 300 bagian pikeun unggal menit cacah sareng tumpukan laju ≥30 kantong / mnt, 10 buah / kantong Ngahasilkeun ≥98% efisiensi Pakaryan ≥95% Bahan kain Nonwoven lawon spésiés nonwoven, kertas bébas lebu, film kompleks, jsb, lebar aya dina 130-200mm Punch di ...
1.23456 Teras> >> Halaman 1/17