Kantong pre-made servo popok popok popok mesin lampin dewasa

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Servo nyetir: Mitsubishi Laju bungkusan: Stabil Dina 40bags / mnt
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Bahan Bungkusan: PE Atawa Pilem Komplit, Kapal Tunggal Anu 50-100μm
    Kantong Jenis: Kantong Gulung Saatos Jualan: Insinyur Layanan Oversea

    Spésifikasi Kemasan: Hiji sakaligus: L (170-260) mm × W (130-455) mm × H (105-140) mm

    Spésifikasi Kemasan: dua jajar: L (340-520) mm × W (130-455) mm × H (105-140) mm

     

    Ukuran Bujang: Ukuran tunggal anu saatos barisan produksi popok piaraan dilipat.

    L: 170-260mm W: 105-140mm ketebalan saatos neken: 7-15mm

     

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat

     

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina 5mm, struktur garis sudut anu kacida stabil.

     

    Tilu desain sirah ngadorong, éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt nalika bungkusan produksi ukuranana ageung.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM
    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami