Warta

  • Xiamen Gachn listed on the NEEQ successfully

    Xiamen Gachn didaptarkeun dina NEEQ suksés

    Dina tanggal 21 April 2015, téknologi Xiamen Gachn., Ltd (di handap ieu urang nyauran Gachn) grand didaptarkeun dina sistem saham SMB ku ngaidentipikasi saham munggaran alat-alat bungkusan intelektip anu luhur. . Gachn diadegkeun dina taun 2011, éta énggal sareng luhur ...
    Maca deui