Mitsubishi Q170MCPU-S1 Mesin Diaper Orok 600 pcs / Min Ngitung Kacepetan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kecepatan Ngitung: 600 PCS / mnt Ngitung Kuantitas: 15-50 Potongan
    Ukuran Layout: L3.6mà — - W3.3mà — - H2.2m Handap Alat Otomatis / Manual
    Kaayaan: Anyar Nyambung: Otomatis
    Ngaran Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Ngarobih Daya sareng saterasna Schneider, Omron atanapi Honeywell
    Program Control / Gerak Ngadalikeun PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi) Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    Poto Listrik, Serat-optik, Pencét warna Omron, Gancang, OPTEX atanapi Larangan
    Sistem nyetir Servo Mitsubishi MR-J4B
    Servo Motor Mitsubishi HG-KR & SR
    Sistem kontrol Suhu Omron
    PLC Kartu nyetir mandiri dirancang, sadayana nganggo elemen éléktronik anu diimpor

    Saatos Jasa Layanan Penjualan:
    1- garansi kualitas sataun sataun sareng dukungan téhnik hirup gratis.
    2- Bagian cadang gratis bakal dibéréskeun upami mesin rusak dina jangka waktu jaminan.
    3- Saatos jaman jaminan, bagian cadang kanggo ngagantian ditawarkeun dumasar kana biaya anu tangtu.

    Mesin gampang dioperasi, nganggo motor servo sareng panel touch PLC, anu tiasa nyaluyukeun suhu pembungkusan, kecepatan bungkusan sareng panjang jaringan sasuai. Mesin ieu nganggo desain integrasi listrik cahaya, ku fungsi sistem alarm kasalahan otomatis sareng sinyal instruksi kaamanan.

    Bahasa dina panel layar toél tiasa dirarancang khusus numutkeun mésér.

     

    Kelajuan Ngitung sareng Nangkep: stabil dina 550pcs / min, laju maksimal maksimal ≤600pcs / min.The output otomatis luyu sareng laju mesin packing, sareng laju kaluaran sacara manual: 25-45pcs, kerja stabil stabil tunggal nyaéta 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil anu nyorong nyaéta 20time / mnt.

     

    Teu aya bahya kanggo peralatan, anu saluyu sareng standar kaamanan nasional anu relevan.

     

    Hubungi kontak produk sapotong tunggal saatos motong tina popok orok atanapi panyusun produksi popok dewasa, teu aya kaayaan anu langkung pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

     

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

     

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.Mitsubishi Q170MCPU-S1 Baby Diaper Machine 600 pcs/min Counting Speed

    Tag:

    mesin popok orok servo pinuh,

    mesin popok otomatis otomatis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami