Sakedapan Mesin Bungkus Mie

  • GM-088WL Instant Noodle Packaging Machine Automatically counting stacker

    GM-088WL Mesin Bungkus Mie saharita Ngitung cacah otomatis

    Mesin Pembungkusan mi mie-088WL Instant Pembiayaan Kuantitas Sacara otomatis: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / Min Masang Daya: 20,5KW Jumlah Beurat: Spésifikasi bungkus 4200kg 5 dina hiji, Ukuran bungkusan bungkusan tunggal (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade Tas mesin Ukuran mesin 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan kakuatan Tilu fase sareng kabel shou 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A) serv ...
  • Instant Noodle Packaging Machine Three phases and shour cables 3Ph380Vac50HZ±5%

    Instan Mie Kemasan Mesin Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5%

    Mesin Pembungkus Mie Langsung Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5% Kuantitas Pembungkus: 5 Dina Hiji Speed ​​Speed: 45 Tas / Min Masang Masakan: 20.5KW Jumlah Berat: 4200kg Pembungkusan spésifikasi 5 dina hiji, Ukuran bungkusan tunggal (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade tas Mesin ukuran 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan listrik Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A ) Anu ké ...
  • High Hygienic Instant Noodle Production Line 6500*2400*2400 Machine Size

    Garis Produksi Mie Léngsér Luhur 6500 * 2400 * 2400 Ukuran Mesin

    Garis Produksi Mie Langsung Luhurna 6500 * 2400 * 2400 Ukuran Mesin Paket Kuantitas: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / mnt Masang Kuasa: 20,5KW Jumlah Beurat: 4200kg Packing Spésifikasi 5 dina hiji, Ukuran tunggal Barisan Packing (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade tas Mesin ukuran 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan listrik Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A ) Anu pinuh jasa ...
  • 20.5KW Fully Automatic Noodles Making Machine 45 Bags/Min Packing Speed

    20,5KW Mie Gancang Nyusun Mesin Otomatis 45 Kantong / Speed ​​Min Packing

    20,5KW Mie Ganti Nyusahkeun Mesin Lengkap 45 Kantong / Min Kuantitas Kecepatan Paket Kelajuan: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / Min Masang Daya: 20,5KW Jumlah Beurat: 4200kg Pembungkusan Spésifikasi 5 dina hiji, Ukuran tunggal Barisan Packing (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade tas Mesin ukuran 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan listrik Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A ) Servo pinuh ...
  • Full Auto Instant Noodle Packaging Machine 4200kg ISO9000 Certification

    Lengkep Mesin Pembungkus mi Mie Langsung 4200kg Sertifikasi ISO9000

    Mesin Pembungkus Mie Langsung Sakabeh Langsung 4200kg Kuantitas Sertifikasi Sénsifikasi 429kg: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / Min Masang Kuasa: 20,5KW Jumlah Beurat: Spésifikasi bungkus 4200kg 5 dina hiji, Ukuran bungkusan tunggal sakaligus (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong gelung kantong Mesin ukuran 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan kakuatan Tilu fase sareng kabel shou 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A) servo pinuh ...
  • Full Auto Instant Noodle Production Line 20.5Kw Power Single Row Specification

    Lengkep mie instan otomatis Auto Line 20.5Kw Daya Spesifikasi Row Tunggal

    Lengkap Mie Produksi Mie Langsung Sakaligus 20.5Kw Power Row Spesifikasi Paket Kuantitas: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / Min Masang Daya: 20,5KW Jumlah Beurat: 4200kg Pembungkusan Spésifikasi 5 dina hiji, Ukuran tunggal Barisan Packing (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade tas Ukuran mesin 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan listrik Tilu fase sareng kabel shour 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A) The ful ...
  • Full Servo Instant Noodle Packaging Machine Intelligent failure analysis

    Full Servo Instan Mie Mesin Pembungkusan Mie Kecerdasan cerdas

    Full Servo Instant Noodle Packaging Mesin Analisis gagal gagal Pakét Kuantitas: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / mnt Masangkeun: 20,5KW Jumlah Berat: 4200kg Pembungkusan Spesifikasi 5 dina hiji, Ukuran bungkus Laju tunggal (120 ~ 152) mmX (120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong tas kantong premade Ukuran mesin 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan kakuatan Tilu fase sareng kabel shou 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A) Layanan pinuh ...
  • High Speed Instant Noodle Packaging Machine 5 In One Packing Quantity

    Mesin Pembungkus Mie Kacepetan Laju Luhur 5 Dina Kuantitas Paket

    Mesin Pembungkus Mie Kacepetan Laju Luhur 5 Dina Hiji Paket Kuantitas Paket Kuantitas: 5 Dina Hiji Paket Bungkus: 45 Kantong / Min Masang Daya: 20,5KW Jumlah Berat: 4200kg Pembungkusan Spesifikasi 5 dina hiji, Ukuran bungkus Laju tunggal (120 ~ 152) mmX ( 120 ~ 152) mmX (25 ~ 37) mm Kantong kantong premade tas Ukuran mesin 6500 * 2400 * 2400 beurat Mesin 4000kg Peralatan kakuatan Tilu fase sareng kabel shou 3Ph380Vac50HZ ± 5% Masangkeun kakuatan 20.5KW Noise < 85dB (A) servo d ...