Hih ngagancangkeun pinuh ku servo popok lampin dewasa mesin bungkus popok

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Warna: Numutkeun Ka kabutuhan Kustomer Nyetir motor: Servo lengkep
    Kacepetan Packing: 40 Kantong / mnt Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Sertipikat: CE Sareng ISO9000 Kaayaan: Anyar

    Modél: GM-089NY

    Laju bungkusan: stabil dina 40bags / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥92%

    Metode bungkusan: nganggo kantong prefabricated, kantong gusset sareng kantong gusset handapeun

    Pilem bungkusan: pe atanapi pilem kompléks, ketebalan lapisan tunggal: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Alat DW: sakitar 4200KG

    Daya instalasi: sakitar 20KW

    Kakuatan kakuatan: tilu fase opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Syarat hawa: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi hawa â ‰ ¦300LPM

     

    Kasabaran gusset dikawasa dina jarak 5mm, struktur gusset anu stabil pisan pikeun mastikeun gusset langkung endah sareng akurat.

     

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat, Kami ogé ngagaduhan sistem Siemens sareng CB pikeun milih pelanggan.

     

    Tilu desain sirah ngadorong, éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt nalika bungkusan produksi ukuranana ageung.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    popok pembuatan orok


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami