Pad kabersihan sanés anu gancang cacah mesin tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kecepatan Ngitung: Stabil Dina 1300pcs / mnt Ngadalikeun: Servo lengkep
    PLC: Mitsubishi Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Full-auto count: GM085WP The servo sanité sanitét napkin cacah dipaké pikeun sacara otomatis ngabéréskeun dok antara mesin nyieun sareng mesin bungkusan, otomatis kumplit fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng dahar.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Alat pangantenna énggal, tiasa ngahontal tuangeun manual tina tumpukan alit tanpa lirén.

     

    Hiji cacah tumpukan tiasa diadaptasi sareng dua atanapi langkung mesin packing.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Piranti pad-separator nyorong bantalan kana stasion susun sacara pasti pikeun mastikeun bantalan rapih dina stasion susun.

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Motor anu aya hubunganana sareng papan pamisah, réspon gancang, pangantét posisi.

     

    Ngangkut hampang ku pangropéa tekanan négatip, posisina pas.

     

    Posisi sudut dewan pamisah disaluyukeun, tiasa diatur dina layar toél.

     

    Dilengkepan ku cacah listrik listrik, kuantitas cacah tiasa dipercaya, jumlah pad padét cacah tiasa disaluyukeun dina layar toél.

     

    Hal ieu dipandu ku motor servo anu misah.Ingin nyandak jalan sabuk panyabutan puteran, nempel papan sambungan pad dina sabuk sinkron.

     

     

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian  Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami