Napkin sanés kacepetan tinggi sareng panty liner hampang tumpukan mesin cacah

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Beurat Mesin :: Ngeunaan 2900KG Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    Kecepatan Ngitung: 1300 PCS / mnt Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Sadaya bagian mesin sareng pangobatan permukaan, baja stainless mangrupikeun bahan # 304.

     

    Sadaya nomer kalungguhan sareng komponén lengkep, jelas sareng konsisten sareng gambar anu disayogikeun.

     

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

     

    Purno servo pinuh: Anggo AC motor servo anu luhur, sistem kontrol sistem. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang.

     

    Alat anu henteu aya résiko bahaya, Merupakan standar kaamanan nasional

     

    Piranti pad-separator nyorong bantalan kana stasion susun sacara pasti pikeun mastikeun bantalan rapih dina stasion susun.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos sanésna napkin sanés produksi tilepan. (Ketebalan produk tos lami 4-13mm.)

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Dilengkepan ku cacah listrik listrik, kuantitas cacah tiasa dipercaya, jumlah pad padét cacah tiasa disaluyukeun dina layar toél.

     

    Gandakan sareng mesin nyieun: Mesin pembuatan dilengkepan encoder pikeun ngalacak sinyal sacara otomatis.

     

    Sadaya bagian utama anu diimpor ti nagara maju:

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian  Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami