Napkin sanés kacepetan tinggi sareng panty liner hampang cacah mesin tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Beurat Mesin :: Ngeunaan 2900KG Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    Kecepatan Ngitung: 1300 PCS / mnt Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m
    (Bagian No.) (Ngaran komponén mesin)
    No.01 Mékanisme ngirimkeun
    No.02 Mékanisme Réktifikasi
    No.03 (EA, EB) alat Pad-Separator
    N0.04 (EA, EB) alat Pad-Stack
    N0.05 (EA, EB) alat Pusher
    N0.06 (Alat Perlindungan)
    No.07 (Sistem Eléktro)
    No.08 (Sistem Pneumatik)
    No.09 (Panampilan Mesin)

     

    Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos sanésna napkin sanés produksi tilepan. (Ketebalan produk tos lami 4-13mm.)

     

    Peryogikeun Sumber Udara: Tekanan Atmosfera ≥≥5.5MPa, Tekanan Udara Operasional≥0.5MPa, Konsumsi hawa<300L / mnt.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, handap mangrupikeun alat panyaluyukeun jangkungna. (Numutkeun kana perenahna saleresna)

     

    Purno servo pinuh: Anggo AC motor servo anu luhur, sistem kontrol sistem. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang.

     

    Piranti pad-separator nyorong bantalan kana stasion susun sacara pasti pikeun mastikeun bantalan rapih dina stasion susun.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Dilengkepan ku cacah listrik listrik, kuantitas cacah tiasa dipercaya, jumlah pad padét cacah tiasa disaluyukeun dina layar toél.

     

    Gandakan sareng mesin nyieun: Mesin pembuatan dilengkepan encoder pikeun ngalacak sinyal sacara otomatis.

     

     

     

     

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami