Napkin sanés kacepetan tinggi sareng panty liner pads cacah mesin

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Beurat Mesin :: Ngeunaan 2900KG Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    Kecepatan Ngitung: 1300 PCS / mnt Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Full-auto count: GM085WP The servo sanité sanitét napkin cacah dipaké pikeun sacara otomatis ngabéréskeun dok antara mesin nyieun sareng mesin bungkusan, otomatis kumplit fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng dahar.

     

    Purno servo pinuh: Anggo AC motor servo anu luhur, sistem kontrol sistem. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang.

     

    Piranti pad-separator nyorong bantalan kana stasion susun sacara pasti pikeun mastikeun bantalan rapih dina stasion susun.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos sanésna napkin sanés produksi tilepan. (Ketebalan produk tos lami 4-13mm.)

     

    Peryogikeun Sumber Udara: Tekanan Atmosfera ≥≥5.5MPa, Tekanan Udara Operasional≥0.5MPa, Konsumsi hawa<300L / mnt.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, handap mangrupikeun alat panyaluyukeun jangkungna. (Numutkeun kana perenahna saleresna)

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Dilengkepan ku cacah listrik listrik, kuantitas cacah tiasa dipercaya, jumlah pad padét cacah tiasa disaluyukeun dina layar toél.

     

    Gandakan sareng mesin nyieun: Mesin pembuatan dilengkepan encoder pikeun ngalacak sinyal sacara otomatis.

     

    Pikeun mastikeun stabilitas sareng kualitas mesin, sakumna bagian utama diimpor merek.

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian  Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami