Sabuk kacepetan luhur jinis bantal napkin sanés cacah mesin tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Beurat Mesin :: Ngeunaan 2900KG Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    Kecepatan Ngitung: 1300 PCS / mnt Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Kisaran Cacah spésifikasi: L = 80-160mm, W = 80-160mm, H = 30-90mm

     

    Purno servo pinuh: Anggo AC motor servo anu luhur, sistem kontrol sistem. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Dilengkepan ku cacah listrik listrik, kuantitas cacah tiasa dipercaya, jumlah pad padét cacah tiasa disaluyukeun dina layar toél.

     

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami