Garis Produksi Diaper Kacepetan Luhur Pinuh Servo Diaper Déwasa Ngitung Mesin Tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Garis Produksi Diaper Kacepetan Luhur Pinuh Servo Diaper Déwasa Ngitung Mesin Tumpukan

    Kecepatan Ngitung: 600 PCS / mnt Sertipikat: ISO ISO
    Otomatis Kelas: Otomatis lengkep Kaayaan: Anyar
    Saatos Jasa: Insinyur Layanan Oversea Merek: Gachn

    Modél: Kecepatan GM-089NYPackaging: stabil dina 30bags / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥92%

    Metode bungkusan: nganggo kantong prefabricated, kantong cina sareng kantong Éropa

    Pilem bungkusan: pe atanapi pilem kompléks, ketebalan lapisan tunggal: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Alat DW: sakitar 4200KG

    Daya instalasi: sakitar 20KW

    Kakuatan kakuatan: tilu fase opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Syarat hawa: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi hawa ≦ 300LPM

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina 5mm, struktur garis sudut anu kacida stabil.

    Tilu desain sirah ngadorong, éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt nalika bungkusan produksi ukuranana ageung.

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami