Orok anu gancang sareng popok popok tumpukan mesin cacah

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Kecepatan Séngsér: 600 Piece / mnt Ukuran Layout: L3.6m × W3.3m × H2.2m
    Kuantitas Sumpingan: 15-50pcs Warna: Syarat Customer
    PLC: Mitsubishi Nyetir motor: Servo lengkep
    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa < 300L / mnt
    Ribut ingkar < 85db (A)

     

    Kalayan adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta mastikeun tumpukan anu akurat sareng stabil.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

     

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

     

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

     

    Hubungi kontak produk sapotong tunggal saatos motong tina popok produksi lampin orok, teu aya kaayaan anu langkung pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

    2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami