Sensitivitas Tinggi Mesin bungkusan Lampin Orok 40 Kantong Unggal Menit

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Sensitivitas Tinggi Mesin bungkusan Lampin Orok 40 Kantong Unggal Menit

    Jenis bungkusan: Pilem Atawa Kantong Pra-damel Kaayaan: Sadaya Anyar
    Hasil: ≥98% Beurat: 4200kg
    Saatos Jasa: Palayanan Insinyur Oversea Kacepetan Packing: 40 Kantong Unggal Menit
    1. Operasi mesin-manusa anu tiasa diceluh, setting sareng parameter anu saé.
    2. Fungsi gagal gagal .Self, tampilan anu gagal gagal.
    3. .Nelacak sensitip pelacak warna listrik anu nyukcruk sareng posisi motong digital input anu ngajantenkeun pengedap sareng motong langkung akurat.
    4. .Siparate PID ngadalikeun suhu, cocog pikeun sagala rupa bahan packing.
    5. .Rectangle type alat pengedap, sealing firmer, teu aya wasting di cut sealing cutter.
    6. Alat pengedap terminal, bentuk kantong anu langkung saé, ningkatkeun tingkat produk.
    7. Nolak mesin dina posisi anu dipilih, henteu nempel kana péso sareng sampah pilem pembungkus.
    8. Sistem nyetir .Simple, kerja dipercaya, pangropéa panginten.
    9. .Kabéh kadali kahontal ku parangkat lunak, cocog pikeun fungsionalitas nyaluyukeun sareng ningkatkeun.2Ngarobih formatNgarobih format ku ngarobih ukuran kompénasi, ngan ukur peryogi 20 menit, éta ningkat efisiensi produksi.The servo nyetir pinuhKu adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

      Analisis gagal gagal

      Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

      Model GM-089N
      Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
      Hasil ≥98%
      efisiensi digawé ≥92%
      Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
      Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
      Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
      Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
      DW Ngeunaan 4200KG
      Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
      Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
      Syarat hawa Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawa ≦ 200LPM

      Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, sareng ketebalan piring gelas organik kedah langkung ti 7mm.

      Alat parangkat manual ditunjukkeun nyaéta parantos jaga, dina alat anu bahaya, parangkat transmisi kakuatan sareng mékanisme gerakan hawa dilabélan ku tanda peringatan anu jelas.

      Alat sistem listrik saluyu sareng sasuai GB na T5226.1-2002.

      Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami