Kualitas High Saniter Napkin Packaging Mesin Full servo pre-made bag

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 98% Bag Nyieun: Kantong pre-made
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Sasayogian tanaga: 3Ph380Vac ± 5% ,50HZ
    Kacepetan Packing: 60 Kantong / mnt Sertipikat: CE Sareng Iso9000

    The servo nyetir pinuh

    ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    dibuktikeun pisan salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Pilem motong mm Zero

    Ngadaptasi kantong thehandcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut anu jelas sareng garis panyegelan kesegaranna tiasa dipastikeun henteu paduli motong film sampah.

     

    Popularitas luhur

    cocog pikeun kantong jinis cina sareng kantong jinis Éropa.

     

    Struktur kantong pambuka dipatenkeun

    struktur kantong pembukaan dikawasa servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku cara nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Manéh pad keuna

    Ku nyimpen jinis data produk anu beda-beda, pikeun tukeur sarat produk, gampang tiasa dilakukeun ku cara kieu.

     

    Sakabéh bagian mesin ngadamel bagian pangiriman parawatan permukaan anu didamel tina baja khusus sareng perawatan quenching sareng tempering.

     

    Dasar sareng tabung yén témbok ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 6mm, pigura braced kalayan baja sagi opat padet anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 50, panel utama nganggo piring baja anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 15mm.

     

     

    Komponén sareng bagian konfigurasi:

    Ngaran Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Ngarobih Daya sareng saterasna Schneider, Omron
    Program Control / Gerak Ngadalikeun PLC Mitsubishi Q170MSCPU-S1 (Jepang)
    Modél Ékspansi Mitsubishi Q52B + QX41-S1 + QY41P (Jepang)
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA (Jepang)
    Poto Listrik, Serat-optik, Pencét warna Panasonic (Jepang), SICK (Jerman)
    Sistem nyetir Servo (9 servos Seri Mitsubishi MR-J4B (Jepang)
    Motor servo (9 servos) Mitsubishi HG-KR & SR Series (Jepang)
    Sistem kontrol Suhu Omron E5CC-QX2ASM (Jepang)
    PLC Kartu nyetir Desain bebas, sareng sadaya komponén éléktronik anu diimpor

     

    Ngaran komponén Merek
    Servo Perencanaan Réduksi Seri SHIMPO ABLE (Jepang)
    Kerung Turbin Reducer  Li Ming (Taiwan)
    Reducer Motor Biasa Li Ming (Taiwan)
    Gandeng KTR (Jérman)
    Ngompa hawa  GREEFAN
    Fan Motor Quan feng
    Alat Rectifying BST (Jérman) atanapi FIFE (Amérika)
    Bangkung Inflatable  TIDLAND (Amérika)
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC (Jepang) atanapi CKD (Jepang) atanapi FESTO (Jérman)
    Silinder SMC (Jepang) atanapi CKD (Jepang)
    Roller-bearing NSK (Jepang) atanapi NTN (Jepang)
    Bahan Joint IKO (Jepang)
    Sabuk Sabuk sareng Sabuk Datar Opti (Jérman) Gerbang (Amérika) / Habas (Swiss) / Rapplon (Swiss)

     

     

    Tag:

    mesin bungkus napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami