Hai prestasi sareng kacepetan luhur Full servo sanitari napkin pantyliner mesin cacah

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kecepatan Ngitung: Stabil Dina 1300pcs / mnt Otomoték: Otomatis lengkep
    PLC: Mitusbishi Servo Motors: Servo lengkep
    Waktos pangiriman: 100 Dinten Kaayaan: Anyar
    Saatos jualan: Layanan Mesin Mesin di Laut

    Full-auto count: GM085WP The servo sanité sanitét napkin cacah dipaké pikeun sacara otomatis ngabéréskeun dok antara mesin nyieun sareng mesin bungkusan, otomatis kumplit fungsi pemprosesan, grading, tumpukan sareng dahar.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Hiji cacah tumpukan tiasa diadaptasi sareng dua atanapi langkung mesin packing.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Tilu sabuk ngajagi transportasi produk tina tilu arah, sareng ngajaga pusat produk konsisten, mastikeun stabil sareng dipercaya.

     

    Motor anu aya hubunganana sareng papan pamisah, réspon gancang, pangantét posisi.

     

    Koordinasi sareng ranté mesin bungkus supados ranté nambihkeun stasiun ruang pikeun édisi fungsi dahar manual online kana tumpukan leutik.

     

    Hal ieu didorong ku motor servo anu misah Tolak produk anu ditumpuk kana mékanisme ranté.

     

    Alat panyalindungan kaamanan saluyu sareng sasuai GB5083-1999.

     

    Mesin anu dilakukeun khusus:
    Kami ngagaduhan Hébat ngaropéa sareng kamampuan desain. Naon waé mesin anu dilakukeun khusus tiasa
    dirancang sareng diproduksi pikeun operasi payus sareng biaya lumrah, ngajantenkeun anjeun
    Sistem kemasan damel lancar.

     

    Pamasangan:
    1- Kami nyayogikeun pidéo sareng manual pituduh pikeun nunjukkeun prosés pamasangan.
    2- Kami masihan palatihan pikeun instalasi gratis di pabrik kami.
    3- Urang tiasa ngintunkeun téknologi pikeun mésér pabrik pikeun masang mesin sareng nyayogikeun pelatihan pelatihan.
    Saatos Jasa Layanan Penjualan:
    1- garansi kualitas sataun sataun sareng dukungan téhnik hirup gratis.
    2- Bagian cadang gratis bakal dibéréskeun upami mesin rusak dina jangka waktu jaminan.
    3- Saatos jaman jaminan, bagian cadang kanggo ngagantian ditawarkeun dumasar kana biaya anu tangtu.

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami