Popok dewasa GM089NY popok popok bungkus sareng mesin bungkus

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kacepetan Packing: 45 Kantong / mnt Bag Nyieun: Kantong anu tos damel
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg
    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM

     

    Ngarobih format

    Ngarobih format ku ngarobih ukuran kompénasi, ngan ukur peryogi 20 menit, éta ningkat efisiensi produksi.

     

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Analisis gagal gagal

    Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

     

    Gampang kanggo robih ukuranna, sareng ngan ukur kedah merobih bagian-bagian alit sareng parantos adjustment sederhana, dina 45 menit kanggo parantos ngarobih.

     

    Runtah bakal ngahasilkeun sabada motong segel, teras ngalangkungan pompa sedutan kana wadah limbah.

     

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedah langkung ti 6mm.

     

    Alat parangkat manual ditunjukkeun nyaéta parantos jaga, dina alat anu bahaya, parangkat transmisi kakuatan sareng mékanisme gerakan hawa dilabélan ku tanda peringatan anu jelas.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, sareng pangiriman bagéan anu didamel tina baja khusus sareng perawatan quenching sareng tempering.

     

    Alat sistem listrik saluyu sareng sasuai GB na T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik saluyu sareng standar nasional.

     

    Plates nikel-kimia dilaksanakeun dina sakumna bagian tina permukaan, hubungan sareng bahan-bahan stainless steel nganggo SUS304, sareng matak bahaya pikeun awak manusa.

     

     

     

    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami