GM-089NY Mesin Diaper Baby Servo Lengkep 4 Kantong Kantong Pusing

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kantong Menolak: 4 Pushers Nyetir motor: Servo lengkep
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Kacepetan Packing: 40 Kantong / mnt
    Kaayaan: Sadaya Anyar Sertipikat: CE Sareng ISO9000

    Cirian sareng tumpukan dimensi: 15-45 lembar

     

    Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos sanésna napkin sanés lisan baris. (Ukuran Rujukan: Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm.)

     

    Ukuran: L3.3m × W2.9m × H2.2m (diménsi référénsi), handap mangrupikeun alat panyesuaian jangkungna sareng kabayang universal anu dipiceun.

     

    Perangkat Daya Perangkat (DPS): 3Ph380Vac50HZ, sistem tilu-kawat opat fase

     

     

    Stén patén patén sareng gusset

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina 5mm, struktur garis sudut anu kacida stabil.

     

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, The PLC pengendalian dray opsional, urang nganggap sistem Siemens, AB, Mitsubishi sareng Yaskawa pikeun sarat palanggan.

     

    Tilu ngadesain sirah desain

    éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt, sareng ngajantenkeun mesin bungkusan langkung stabil sareng langkung fleksibel, nalika bungkus ukuran produksi ageung.

     

    Analisis gagal gagal

    lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal.

     

     

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM
    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami