GM-088W Saniter Napkin Packing Machine Toel Screen PC Operation CE Sertipikat

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Format: Robah Format Gancang Operasi: Toel layar PC
    Diagnostik: Diri diagnosis Kacepetan Packing: 60 Kantong / mnt
    Sertipikat: CE Sareng ISO9000 Otomatis Kelas: Otomatis lengkep

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    Hal ieu parantos dibuktikeun salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Dibukaan struktur kantong anu dipatenkeun

    Struktur kantong pembukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Muatan anu paling pondok

    Dina kaayaan kaayaan anu stabil, mesin ieu ngeureunkeun panjang pasisian pilem ngan ukur 10mm.

     

    Produk luhur dimensi bungkusan

    nyaluyukeun hampang anu diselapkeun sareng pad melekat, ogé ketebalan 2mm dilipat panty liner

     

    Efisiensi digawé

    Peluncuran film anu nempatkeun struktur .on kanggo digawé sareng sanés pikeun nyiapkeun .itaraan ngiringan bahan-bahan beungkeut anu teu eureun, ngahemat waktos tukeur pilem, ningkatkeun efisiensi damel.

     

    Analisis gagal gagal

    lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Ngagunakeun kantong online, langkung épisién

    Alat pelindung diwangun ku pigura alloy aluminium sareng piring gelas organik transparan jeung saterusna, ketebalan piring organik transparan kedah langkung luhur 7mm. (Kacuali bingkai aloi aluminium)

     

    Alat panyalindungan kaamanan saluyu sareng sasuai GB5083-1999.

     

    Model GM-088W
    Laju bungkusan stabil dina 60 kantong / mnt
    Hasil ≥98%
    Efisiensi digawé ≥90%
    Métode kemasan kasét pilem rolling, nyieun kantong online
    Bahan pilem Pil kompleks pe, lapisan lapisan ketebalan≤70um
    Ukuran bungkusan Digali dilas, hampang melekat, tumpukan jangkungna≤110mm
    Ukuran tilu D L6.3m x W1.5m x H2.0m
    DW Sakitar 2500KG
    Kakuatan instalasi Kira-kira 17kw
    Syarat kakuatan Tiga fase, opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ
    Syarat hawa Tekanan hawa input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi hawa≤300LPM

    GM-088W Sanitary Napkin Packing Machine Touch Screen PC Operation CE Certificate

    Tag:

    produksi sanésitas napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami