GM-085N Garis Produksi Lampin Orok L3.6m × W3.3m × Ukuran Tata H2.2m 600 sapotong / mnt

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    GM-085N Garis Produksi Lampin Orok L3.6m × W3.3m × Ukuran Tata H2.2m 600 sapotong / mnt

    Kecepatan Séngsér: 600 Piece / mnt Ukuran Layout: L3.6m × W3.3m × H2.2m
    Kuantitas Sumpingan: 15-50pcs Warna: Syarat Customer
    Éfisién Gawe: ≥92% Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m
    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa < 300L / mnt
    Ribut ingkar < 85db (A)

    Rojongan Téknis Pra-Penjualan:
    Balesan 1.Fastly sareng profésional pikeun anjeun patarosan ngeunaan mesin lap baseuh.

    Jalma sales 2.Expert bakal nyayogikeun anjeun saran pikeun ahli dumasar kana kabutuhan bener pikeun konfigurasi mesin

    3.Dandelkeun sareng jelas ngajelaskeun anjeun nalika anjeun sumping ka pabrik urang kanggo didatangan sateuacan kontrak.

    4.24 Jam jasa online, 7 Dinten saminggu ngadukung pikeun anjeun upami aya patarosan téknis atanapi masalah ngeunaan mesin tisu wc.

    Jasa Saatos-Penjualan
    Pamasangan 1.Engineers luar negeri sareng ngalatih, sadaya insinyur kami janten pangalaman anu saé pikeun digawé di luar negeri
    2.Jamin anjeun suplai anu stabil pikeun bagian cadang sareng harga anu langkung handap

     

    Kalayan adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta mastikeun tumpukan anu akurat sareng stabil.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

     

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

     

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

     

    Hubungi kontak produk sapotong tunggal saatos motong tina popok produksi lampin orok, teu aya kaayaan anu langkung pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

     

    Dasar sareng tabung yén témbok ketebalan langkung seueur atanapi sami sareng 6mm, pigura braced kalayan baja sagi opat padet anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 50, panel utama nganggo piring baja anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 15mm.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

     

    Bahan nyemprot alat nyaéta cat tahan minyak; warna lukisan standar nyaéta sangu bodas. (Upami pembeli gaduh syarat khusus pikeun nyayogikeun kartu warna atanapi sampel warna)

    23


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami