Gachn Téhnologi Kantong Nyiptakeun Paket Paké Sanitasi Mesin Paket 17KW Masang Daya

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Sertipikat: CE Sareng ISO9000 Pasang Power: 17KW
    Metode Pembungkusan: Nyiptakeun Kantong Online Ukuran Kemasan: Jangkung Tinggi Henteu Kurangeun 110mm
    Kacepetan Packing: Stabil Dina 60 Kantong / mnt Merek: Gachn

    Laju bungkusan: stabil dina 60 kantong / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥90%

    Metode pembungkusan: gulung kasét pilem, ngadamel tas online

    Bahan pilem: pilem kompléks PE, ketebalan lapisan tunggal ≤70um

    Ukuran bungkusan: Digaskeun hampang, pelat lap, jangkungna tumpukaner110mm

    Ukuran tilu D: L6.3m x W1.5m x H2.0m

    DW: sakitar 2500KG

    Daya instalasi: sakitar 17kw

    Kakuatan kakuatan: tilu fase, opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ

    Syarat udara: tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi hawa≤300LPM

     

    Teu aya bahya kanggo peralatan, anu saluyu sareng standar kaamanan nasional anu relevan.

     

    Dasar sareng tabung yén témbok ketebalan langkung seueur atanapi sami sareng 6mm, pigura braced kalayan baja sagi opat padet anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 50, panel utama nganggo piring baja anu ketebalan langkung ageung atanapi sami sareng 15mm.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

    Produk luhur dimensi bungkusan

    nyaluyukeun hampang anu diselapkeun sareng pad melekat, ogé ketebalan 2mm dilipat panty liner

     

    Efisiensi digawé

    Peluncuran film anu nempatkeun struktur .on kanggo digawé sareng sanés pikeun nyiapkeun .itaraan ngiringan bahan-bahan beungkeut anu teu eureun, ngahemat waktos tukeur pilem, ningkatkeun efisiensi damel.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    Hal ieu parantos dibuktikeun salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Dibukaan struktur kantong anu dipatenkeun

    Struktur kantong pembukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Muatan anu paling pondok

    Dina kaayaan kaayaan anu stabil, mesin ieu ngeureunkeun panjang pasisian pilem ngan ukur 10mm.

     

     

    Tag:

    mesin bungkus napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami