Téknologi Gachn Orok sareng mesin bungkus popok sawawa

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kaayaan: Anyar Laju: 40 Kantong Unggal Menit
    Ukuran Layout: L4.7m * W3.3m * H2.7m Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Nyetir motor: Servo lengkep Otomatis Kelas: Otomatis lengkep

    Garis bungkusan otomatis

    Sambungkeun sareng pangétungan cacah kana Ngalametkeun garis bungkusan otomatis.

     

    Sudut patén gusset

    Malaikat anu dirarancang gusset pikeun mastikeun gusset éndah sareng bungkus ketat.

     

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat

     

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina 5mm, struktur garis sudut anu kacida stabil.

     

    Tilu ngadesain sirah desain

     éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt nalika bungkus ukuran produksi ageung.

     

    Analisis gagal gagal

     lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

     

     

    Parameter dasar

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil dina 30bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM
    Tag:

    popok pembuatan orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami