Produk Gachn mesin lampin orok lampin sareng mesin pembungkus

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    PACKING SPEED: 40 BAGS / MIN PITAR BASA: 600 PCS / MIN
    SERVO: SERVO KURING KAJI: 12 PERKARA SERVO
    KUALITI: Luhur-TAMAT Gawéna: DOKTURAN TWP

    Kelajuan 1.High anyar anyar pinuh ku servo baby packaper packing machine sareng tumpukan mesin cocog pikeun pembuatan anu peryogi garis otomatis bungkus otomatis tanpa operasi manual.

    Motor nyetir 2.Servo kalayan kontrol PLC sareng layar toél.

    Efisiensi stabil 3.High-speed tinggi

    4.Automatically ngadeteksi sareng nolak produk anu cacad sareng motong piceun.

    5. Antarmuka mesin manusa dikawasa ku layar toél.

    6.Kabéh komponén listrik mangrupikeun mérek internasional.

    7.Phase nyaluyukeun nalika ngajalankeun tanpa eureun.

    8. Diaper otomatis cacah & tumpukan.

     

    Modél: GM-089NY

    Laju bungkusan: stabil dina 40 kantong / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥92%

    Metode bungkusan: nganggo kantong prefabricated, kantong cina sareng kantong Éropa

    Pilem bungkusan: pe atanapi pilem kompléks, ketebalan lapisan tunggal: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Alat DW: sakitar 4200KG

    Daya instalasi: sakitar 20KW

    Kakuatan kakuatan: tilu fase opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Syarat hawa: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi hawa â ‰ ¦300LPM

     

     

    Full nyetir servo

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat

     

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina 5mm, struktur garis sudut anu kacida stabil.

     

    Tilu desain sirah ngadorong, éta mastikeun 40 kantong / kacepetan mnt nalika bungkusan produksi ukuranana ageung.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gachn products baby diaper staking machine and packing machine


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami