Gachn full servo Mesin Diaper Baby / popok tumpukan mesin cacah sawawa

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Laju: Luhur Ukuran Layout: L3.6mà — - W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Sumpingan: 15-50pcs Warna: Syarat Customer
    Kecepatan Séngsér: 600 Piece / mnt Daya instalasi :: Ngeunaan 20KW

    Pinuh otomatis orok dewasa bungkus mesin bungkusan

     

    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa <300L / mnt
    Ribut nu noise<85db (A)

     

    Kalayan adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta mastikeun tumpukan anu akurat sareng stabil.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Services Sarat:

    1..Kami nyayogikeun pikeun ngatur pabrik, garis lengkep sareng pameseran bahan atanapi panduan
    2. jasa produk susulan: kami bakal perhatikeun anjeun saprak produk tinggaleun pabrik.
    3. Saatos réngsé engining: kami ngabantosan palanggan pikeun ngalatih mancur paralatan operator gratis.
    Perawatan 4.Error: departemen layanan palanggan bakal nyandak tindakan saatos aranjeunna nampi telepon sareng nyayogikeun perbaikan profésional pikeun ngabantosan anjeunngajawab masalah anjeun pas mungkin.

     

     

    Mesin anu dilakukeun khusus:
    Kami ngagaduhan Hébat ngaropéa sareng kamampuan desain. Naon waé mesin anu dilakukeun khusus tiasa
    dirancang sareng diproduksi pikeun operasi payus sareng biaya lumrah, ngajantenkeun anjeun
    Sistem kemasan damel lancar.

    Mesin anu dilakukeun khusus:
    Kami ngagaduhan Hébat ngaropéa sareng kamampuan desain. Naon waé mesin anu dilakukeun khusus tiasa
    dirancang sareng diproduksi pikeun operasi payus sareng biaya lumrah, ngajantenkeun anjeun
    Sistem kemasan damel lancar.

    Pamasangan:
    1- Kami nyayogikeun pidéo sareng manual pituduh pikeun nunjukkeun prosés pamasangan.
    2- Kami masihan palatihan pikeun instalasi gratis di pabrik kami.
    3- Urang tiasa ngintunkeun téknologi pikeun mésér pabrik pikeun masang mesin sareng nyayogikeun pelatihan pelatihan.
    Saatos Jasa Layanan Penjualan:
    1- garansi kualitas sataun sataun sareng dukungan téhnik hirup gratis.
    2- Bagian cadang gratis bakal dibéréskeun upami mesin rusak dina jangka waktu jaminan.
    3- Saatos jaman jaminan, bagian cadang kanggo ngagantian ditawarkeun dumasar kana biaya anu tangtu.

    Mesin gampang dioperasi, nganggo motor servo sareng panel touch PLC, anu tiasa nyaluyukeun suhu pembungkusan, kecepatan bungkusan sareng panjang jaringan sasuai. Mesin ieu nganggo desain integrasi listrik cahaya, ku fungsi sistem alarm kasalahan otomatis sareng sinyal instruksi kaamanan.

    Bahasa dina panel layar toél tiasa dirarancang khusus numutkeun mésér.

    Jaminan:
    1year, tapi pamiaraan salami

    3.Ini biaya tinggi-efisiensi, laju produksi stabil.
    Permukaan baja karét henteu gampang gaduh réaksi sareng parfum kimia.
    5. Lebar sareng panjang tina pakét sareng wipe baseuh tiasa disaluyukeun sakumaha anu diperyogikeun.

    Kemasan ku standar ékspor kasus kai atanapi palet kayu kalayan kantong vakum anu cocog pikeun angkot jarak jauh sareng dijagaan tina lembab, karat dugi ka tujuan dugi ka tujuan tanpa karusakan.

    1. Teknisi bakal disambut dina pabrik urang pikeun diajar kumaha ngoperasikeun mesin sateuacan pangiriman salami 1-2 minggu.

    2. ogé, saatos mesin di pabrik anjeun teknisi kami bakal dikirim ka bengkel anjeun pikeun masang, nguji mesin sareng ngalatih buruh anjeun.

    3.Taun saderek garansi, jasa konsultasi gratis, bagian mesin anu relevan.

    ? Sataun guranti pikeun sadayana mesin, sadayana jasa nurutan.

    ? 24 jam rojongan teknis ku email.

    ? Teknéktur ngawartosan set-up sareng pelatihan pagawé.

    ? Ramah anggo Inggris pikeun sistem operasi.

    1) .Pasangna gaduh konstruksi anu rapih, gaduh prestasi anu stabil sareng dipercaya, sareng operasionalna gampang dikuasai.
    2) .Larian alat ieu dikawasa ku controller mikro-komputer.
    3) .Ia dilengkepan sistem paseelektrik foto OMRON ku akurasi tinggi.
    4) .Tempat anu disegel sareng dipotong ku pisan tepatna sareng suhu anjing laut dikawasa sacara misah sareng éta
    cocog pikeun seueur jinis bahan kemasan segel katingali adil sareng teguh.
    5) .Nanti panyaluyukeun kacepetan kontinyu ku cara konversi frékuénsi, teu aya selang anu bakal aya parobahan.
    6) .Has sadar ngolah otomatis otomatis tina prosedur ieu, nyaéta: bahan tilepan, ménggong,
    motong tina; dahar; obat cair (disinféktor) nyemprot sareng bungkusan.
    7) .Ia gaduh sistem sirkular otomatis anu pinuh ngahijikeun fungsi tampilan ménu cair.
    nyemprot, obat kadali ngalir, sareng pangumpulan.
    8) .Pesokan ubar cair bisa disaluyukeun ku manual sacara bébas.
    9). Nalika printer kode dilengkepan, nomer serial tanggal ngahasilkeun tiasa dicitak sacara otomatis.

    Pikeun mastikeun kualitas mesin ngusap baseuh kami, Insinyur kami nengetan unggal detail bagian tina mesin. Kami yakin yén salian para pagawé terampil, alat-alat dipikabutuh pikeun produk, anu tiasa nyatujuan mesin sareng ngirangan tingkat kagagalan.

    Tina pangwangunan, produksi, instalasi, sagala cara pikeun nguji, urang nggaji spesialis pikeun ngalaksanakeun pamariksaan ketat pikeun mastikeun produk anu ngagaduhan kualitasna luhur.

    Rojongan Téknis Pra-Penjualan:
    Balesan 1.Fastly sareng profésional pikeun anjeun patarosan ngeunaan mesin lap baseuh.

    Jalma sales 2.Expert bakal nyayogikeun anjeun saran pikeun ahli dumasar kana kabutuhan bener pikeun konfigurasi mesin

    3.Dandelkeun sareng jelas ngajelaskeun anjeun nalika anjeun sumping ka pabrik urang kanggo didatangan sateuacan kontrak.

    4.24 Jam jasa online, 7 Dinten saminggu ngadukung pikeun anjeun upami aya patarosan téknis atanapi masalah ngeunaan mesin tisu wc.

    Jasa Saatos-Penjualan
    Pamasangan 1.Engineers luar negeri sareng ngalatih, sadaya insinyur kami janten pangalaman anu saé pikeun digawé di luar negeri
    2.Jamin anjeun suplai anu stabil pikeun bagian cadang sareng harga anu langkung handap

     

     

     

    Gachn full servo Baby Diaper Machine / adult diaper stacking counting machine

     

    Tag:

    mesin popok otomatis otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami