Gachn Brand Saniter Napkin Mesin Pembungkus Mitsubishi Servo nyetir

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Merek: Gachn Kaayaan: Anyar
    Servo nyetir: Mitsubishi Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Packing: Stabil Dina 60 Kantong Pikeun Masin Menit
    metode bungkusan Kantong prefabricated, kantong gusset handapeun sareng kantong sisi gusset
    bungkusan pilem Pilem OPP, pilem kompléks, lapis lapisan tunggal≤70μm
    bungkus ukuran dilebetkeun hampang, melekat, tumpukan jangkungna≤150mm
    Ukuran tilu ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 16KW
    Syarat kakuatan Tilu fase opat kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

     

    The servo nyetir pinuh

    ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    dibuktikeun pisan salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Plates nikel-kimia dilaksanakeun dina sakumna bagian tina permukaan, hubungan sareng bahan-bahan stainless steel nganggo SUS304, sareng matak bahaya pikeun awak manusa.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik saluyu sareng standar nasional.

     

    Sadaya nomer kalungguhan sareng komponén lengkep, jelas sareng konsisten sareng gambar anu disayogikeun.

     

    Struktur ranté baris didorong ku servo anu kapisah, ngalengkepan biantara anu tos aya, sareng dilengkepan ku 5 kalungguhan pikeun kantong dilebetkeun, hiji pamakéan sareng cadangan sanésna.

     

    Operasi bagging stabil, akurat sareng dipercaya, pikeun mastikeun yén kantong teu utuh.

     

    Alat pambukaan-kantong ku koper ku servo anu nyingkahan henteu stabilitas kurva lacak, sareng masihan genah pikeun produk dina robih.

     

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedahna langkung ti 7mm.

     

    Eureun darurat parantos aman sareng henteu ngaruksak alat.

    Gachn Brand Sanitary Napkin Packing Machine Mitsubishi Servo Driving

     

     

     

     

     

     

    Tag:

    produksi sanésitas napkin sanés,

    mesin bungkus napkin sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami