Gachn Dewasa Mesin Diaper Baby Dewasa Stabil Pra-Dijieun Kantong GM-089NY

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Jenis Dipandu: Pinjaman Servo PLC lengkep Sertipikat: CE Sareng ISO9000
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 92% DW: 4200KG
    Kacepetan Packing: Stabil Dina 45 Kantong / mnt Hasil: â ‰ ¥ 98%

    Parameter Téknis Utama:

     

    Masokan 1.Payasa listrik: tilu kawat-opat sistem kawat (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Kapasitas pangembangan: 19KW

    Konsumsi 3.Air: ≤300LPM

    4.Air suplai: tekanan input 0.5-0.8MPa

    Ukuran 5.Overall: 4700 × 3300 × 2700mm (L × W × H)

    6.Weight: 4200KG

    Kisaran 7.Packing: L≤400mm; W (200 ~ 400mm); H (90 ~ 200mm)

    Kecepatan 8.Packing: 30-40bags / mnt

    9. laju produk anu saé: ≥98%

    10. Laju produksi: ≥92%

    11. Metode bungkusan: kantong anu tos dilakukeun

    12. Bahan bungkusan: pilem pe; pilem komposit

     

    Ciri utama:

    1. Operasi mesin-manusa anu tiasa diceluh, setting sareng parameter anu saé.
    2. Fungsi gagal gagal .Self, tampilan anu gagal gagal.
    3. .Nelacak sensitip pelacak warna listrik anu nyukcruk sareng posisi motong digital input anu ngajantenkeun pengedap sareng motong langkung akurat.
    4. .Siparate PID ngadalikeun suhu, cocog pikeun sagala rupa bahan packing.
    5. .Rectangle type alat pengedap, sealing firmer, teu aya wasting di cut sealing cutter.
    6. Alat pengedap terminal, bentuk kantong anu langkung saé, ningkatkeun tingkat produk.
    7. Nolak mesin dina posisi anu dipilih, henteu nempel kana péso sareng sampah pilem pembungkus.
    8. Sistem nyetir .Simple, kerja dipercaya, pangropéa panginten.
    9. .Kabéh kadali kahontal ku parangkat lunak, cocog pikeun fungsionalitas nyaluyukeun sareng ningkatkeun.Gachn Adult Baby Diaper Packaging Machine Stable Pre-Made Bags GM-089NY

     

     

    Tag:

    popok pembuatan orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami