Pinuh Séntré Saniter Napkin Paket Mesin Disambungkeun Sareng Épék Stacker

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kacepetan Packing: Stabil Dina 120 Kantong / mnt Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 95%
    Hasil: â ‰ ¥ 98% PLC: Mitsubishi
    Operasi: Layar cabak Otomatis Kelas: Otomatis lengkep

    Kacepetan bungkusan: stabil dina 120 kantong / mnt.

    Efisiensi damel: 95%

    Didieu: ≥98%

    Metode pembungkusan: gulung kasét pilem atanapi kantong anu tos dilakukeun; hampang atanapi pasang tumpukan

    Bahan pembungkusan: pilem kompléks pe, 40um≤singel ketebalan≤70um

    Kakuatan kakuatan: tilu fase, opat kabel kabel (A / B / C / PE), 380 / 50HZ

    Syarat udara: tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa

    Full nyetir servo:

    Ku nyaluyukeun sistem nyetir linier umum (anu sistemna tiasa dipilih), pikeun ngajamin hiji pakét sareng stabolitas anu akurat pisan.

     

    Struktur selapkeun gusset-dipaténkeun:

    Anu parantos dibuktikeun yén kontrol sudut interpolasi mangrupikeun mékanisme sudut pangleutikna sareng paling stabil dina industri.

     

    Struktur kantong pambukaan anu dipaténkeun:

    Kantong bukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng rupa-rupa dimensi bungkusan, ku cara nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Offcut anu paling pondok:

    Dina kaayaan stabilussuss, mesin ieu pondokkeun pilem offcut dugi ka 10mm.

     

    Ngahemat tenaga kerja:

    Mesin set lengkep tiasa didamel otomatis, henteu aya kontak manual sapanjang prosés bungkusan.

     

    Analisis gagal gagal calakan:

    Nalika mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan petunjuk peringatan anu rada gagal atanapi lirén, sareng henteu mangaruhan kahirupan jasa mesin.

     

    Tag:

    produksi sanésitas napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami