Full servo Sanitary Napkin Packing Mesin 60 kantong unggal sertifikasi ISO9000

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kacepetan Packing: 60 Kantong Unggal Mintute Patén: Gusset Sareng Sealing
    Ukuran Ukuran: Laras Jenis Jenis Ukuran Metode Pembungkusan: Saluyukeun kana Gusset Botol sareng Gusset Sisi
    Merek: 60 Kantong / mnt Sertipikat: CE Sareng ISO9000
    Model GM-088W
    Laju bungkusan stabil dina 60 kantong / mnt
    Hasil ≥98%
    Efisiensi digawé ≥90%
    Métode kemasan kasét pilem rolling, nyieun kantong online
    Bahan pilem Pil kompleks pe, lapisan lapisan ketebalan≤70um
    Ukuran bungkusan Digali dilas, hampang melekat, tumpukan jangkungna≤110mm
    Ukuran tilu D L6.3m x W1.5m x H2.0m
    DW kira-kira 2500KG
    Kakuatan instalasi kira-kira 17kw
    Syarat kakuatan tilu fase, opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ
    Syarat hawa tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi hawa≤300LPM

     

     

    Produk luhur dimensi bungkusan

    nyaluyukeun hampang anu diselapkeun sareng pad melekat, ogé ketebalan 2mm dilipat panty liner

     

     

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    Hal ieu parantos dibuktikeun salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Efisiensi digawé

    Peluncuran film anu nempatkeun struktur .on kanggo digawé sareng sanés pikeun nyiapkeun .itaraan ngiringan bahan-bahan beungkeut anu teu eureun, ngahemat waktos tukeur pilem, ningkatkeun efisiensi damel.

     

    Analisis gagal gagal

    lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

    Dibukaan struktur kantong anu dipatenkeun

    Struktur kantong pembukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Muatan anu paling pondok

    Dina kaayaan kaayaan anu stabil, mesin ieu ngeureunkeun panjang pasisian pilem ngan ukur 10mm.

     

    Diagram Skématik Packing:

     

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 CertificationFull servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Full servo Sanitary Napkin Packing Machine 60 bags each mintute ISO9000 Certification

    Tag:

    mesin bungkus napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami