Pinuh Servo Mesin Diaper Baby / Mesin Diaper Stacking Mesin 10Kw Masang Daya

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Servo lengkep Mesin Lampin Orok / Mesin Diaper Lumpat Diaper 10Kw Masang Daya

    Kecepatan Ngitung: 600 PCS / mnt Ngitung Kuantitas: 15-45pcs
    Nyetir motor: Servo Motor lengkep Pasang Power: 10kw
    Ukuran: L4.7m × W3.3m × H2.7m Alat DW: Ngeunaan 4200KG

    Modél: GM-089NY

    Laju bungkusan: stabil dina 30bags / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥92%

    Metode bungkusan: nganggo kantong prefabricated, kantong cina sareng kantong Éropa

    Pilem bungkusan: pe atanapi pilem kompléks, ketebalan lapisan tunggal: 50-100μm

    Ukuran kursi: L≤400mm, W = 200mm ~ 400mm, H = 90mm ~ 200mm

    Ukuran 3D: L4.7m × W3.3m × H2.7m

    Alat DW: sakitar 4200KG

    Daya instalasi: sakitar 20KW

    Kakuatan kakuatan: tilu fase opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

    Syarat hawa: tekanan input: 0.6-0.8MPa; konsumsi hawa ≦ 300LPM

    Kelajuan Ngitung sareng Ningkat: stabil dina 500pcs / min, laju maksimal maksimal ≤550pcs / min.The kaluaran otomatis saluyu sareng laju mesin packing, sareng laju kaluaran sacara manual: 25-45pcs, kerja stabil anu stabil nyaéta 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil anu nyorong nyaéta 20time / mnt.

    Teu aya bahya kanggo peralatan, anu saluyu sareng standar kaamanan nasional anu relevan.

    Hubungan anu akurat dina produk sapotong tunggal saatos potongan tina sanés produksi sanésitas sanés, sanés teu aya deui kaayaan pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

    2

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami