Lengkep servo Baby Lampin Mesin sawawa narik kalebet cacah tumpukan tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Servo pinuh Mesin Lampin Orok déwasa tarik karét cacah tumpukan

    Nyetir motor: Servo lengkep Konsumén Udara: < 300L / mnt
    Kecepatan Ngitung: 550 PCS / mnt Ngitung Kuantitas: 15-45 Potongan
    Sertipikat: ISO ISO Kaayaan: Pinuh Anyar
    Ngaran Merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, Relay, Thermostat, Ngarobih Daya sareng saterasna Schneider, Omron atanapi Honeywell
    Program Control / Gerak Ngadalikeun PLC Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi) Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    Poto Listrik, Serat-optik, Pencét warna Omron, Gancang, OPTEX atanapi Larangan
    Sistem nyetir Servo Mitsubishi MR-J4B
    Servo Motor Mitsubishi HG-KR & SR
    Sistem kontrol Suhu Omron
    PLC Kartu nyetir mandiri dirancang, sadayana nganggo elemen éléktronik anu diimpor

     

    Ngaran komponén Modél merek)
    Réduksi planét servo SHIMPO ABLE Series
    Gandeng Jérman KTR
    Klep solenoid pneumatik FESTO
    Silinder sareng kantétan FESTO
    Roller- bearing NSK atanapi NTN (NSK atanapi NTN)
    Joint- IKO
    Garis Panduan Linier HIWIN Taiwan
    Ngalengkepan leungeun baju Brand Doméstik
    Sabuk sinambung sareng gilinding Brand Doméstik

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

    Kelajuan Ngitung sareng Ningkat: stabil dina 500pcs / min, laju maksimal maksimal ≤550pcs / min.The kaluaran otomatis saluyu sareng laju mesin packing, sareng laju kaluaran sacara manual: 25-45pcs, kerja stabil anu stabil nyaéta 15time / min; 10-24pcs, kerja stabil anu nyorong nyaéta 20time / mnt.

    Teu aya bahya kanggo peralatan, anu saluyu sareng standar kaamanan nasional anu relevan.

    Hubungan anu akurat dina produk sapotong tunggal saatos potongan tina sanés produksi sanésitas sanés, sanés teu aya deui kaayaan pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

    1 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami