Sepuh servo orok sareng mesin bungkus popok

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Sertipikat: CE Sareng ISO9000 Adaption: Gandeng sareng Sisi Gusset
    Yeuh: â ‰ ¥ 98% Saatos Jasa: Insinyur Oversea
    Nyetir motor: Servo lengkep Kacepetan Packing: Stabil Dina 40 Kantong / mnt

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir linier umum, éta mastikeun paket anu akurat sareng stabilitas. Sistem nyetir PLC tiasa ngarancang numutkeun sarat palanggan.Currently, urang gaduh Siemens, AB, Mitsubishi sareng Yaskawa pikeun. customer milih.

     

    Kalenturan

    Mesinna tiasa ngarancang numutkeun sarat palanggan, ngajantenkeun formatna dirobihkeun pikeun produk, pikeun mastikeun adaptasi anu langkung hadé ka produk palanggan

     

    Produksi produksi stabil sareng hight 

    Opat desain sirah pusher, éta ngajamin 40 tas / kacepetan mnt nalika ngabungkus produk ukuran anu ageung.

     

    Laksanakeun garis bungkusan otomatis

    Éta tiasa dihubungkeun sareng cacah tumpukan anu sampurna pikeun Nerapkeun garis bungkusan otomatis otomatis, henteu aya manual pikeun ngoperasikeun prosés bungkusan, tiasa ngahemat tenaga kerja.

     

    Analisis gagal gagal

    Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

     

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM
    Tag:

    popok pembuatan orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami