Full servo dewasa popok lampin orok bungkus sareng mesin bungkus

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kacepetan Packing: 45 Kantong / mnt Bag Nyieun: Kantong anu tos damel
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg
    Nyetir motor: Servo lengkep Silinder: CKN Atanapi SMC
    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM

     

    Ngarobih format

    Ngarobih format ku ngarobih ukuran kompénasi, ngan ukur peryogi 20 menit, éta ningkat efisiensi produksi.

     

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Analisis gagal gagal

    Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

     

    Alat sistem listrik saluyu sareng sasuai GB na T5226.1-2002.

     

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

     

    Konfigurasi sistem pneumatik saluyu sareng standar nasional.

     

    Plates nikel-kimia dilaksanakeun dina sakumna bagian tina permukaan, hubungan sareng bahan-bahan stainless steel nganggo SUS304, sareng matak bahaya pikeun awak manusa.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, sareng pangiriman bagéan anu didamel tina baja khusus sareng perawatan quenching sareng tempering.

     

    Dasar sareng tabung yén témbok ketebalan aya 6mm, pigura braces kalayan baja sagi opat padet anu ketebalan aya 5mm, panel utama nganggo piring baja anu ketebalan nyaéta 15mm.

     

    Sudut: sudut kasalahan tumpang tindih ≤6mm (dua lapisan saatos panyambung sudut sudut ≤6mm)

     

    garis kedap simétri: kedap simétri anu diidinan tina ≤≤mmmm (ukur ukuran sasar kedap nganggo versi warna tina garis jarak)

     

    Kualitas kedap: ditegel sing kuat, éta teu kedah kacepeng atanapi segel teu padet.

     

    Kualitas produk jero: produk di jero teu kedah muncul karusakan, sareng kuantitas anu pasti. (Nonpék mesin sanés bungkusan)

     

    Gampang kanggo robih ukuranna, sareng ngan ukur kedah merobih bagian-bagian alit sareng parantos adjustment sederhana, dina 45 menit kanggo parantos ngarobih.

     

     

     

     

     

    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami