Pinuh Servo Sawawa sareng Mesin Diaper Pembungkusan Mesin Film Film Rolling

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Otomatis Kelas: Otomatis lengkep Merek: Gachn
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 92% DW: 4200KG
    Hasil: â ‰ ¥ 98% Kacepetan Packing: Stabil Dina 40 Kantong / mnt
    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM

    Sadaya dikawasa ku program, cocog kanggo fungsi nyaluyukeun sareng ningkatkeun

     

    Sistem nyetir basajan, kerja dipercaya, pangropéa panginten.

     

    Antarbeungeut manusa-mesin, setting sareng parameter parameter anu saé.

     

    Fungsi gagal diagnosis diri, gagal ditingalikeun sacara jelas.

     

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Kasalahan sudut sudutna dikawasa pisan dina ≤5mm, struktur garis sudut anu stabil.

     

    Opat desain sirah pusher, éta ngajamin 40 tas / kacepetan mnt nalika ngabungkus produk ukuran anu ageung.

     

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedahna langkung ti 7mm.

     

    Alat parangkat manual ditunjukkeun nyaéta parantos jaga, dina alat anu bahaya, parangkat transmisi kakuatan sareng mékanisme gerakan hawa dilabélan ku tanda peringatan anu jelas.

     

    Alat parangkat manual ditunjukkeun nyaéta parantos jaga, dina alat anu bahaya, parangkat transmisi kakuatan sareng mékanisme gerakan hawa dilabélan ku tanda peringatan anu jelas.

    Full Servo Adult And Baby Diaper Packaging Machine Rolling Film Bag

    Full Servo Adult And Baby Diaper Packaging Machine Rolling Film Bag

    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    mesin popan sawawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami