Pinuh Otomatis Lampin bungkusan Mesin Garis Film Rolling Film Bag

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Aplikasi: Orok Sareng Lampin Diaper Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Bag Nyieun: Kantong Siap DW: 4200KG
    Sertipikat: CE Sareng ISO Kacepetan Packing: Stabil Dina 45 Kantong / mnt
     

    Model

    GM-089NY
    Laju bungkusan Stabil dina 45bags / mnt
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan nganggo kantong prefabricated, Bottom sareng sisisan gusset
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan Input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawaâ ‰ ¦200LPM

    Cocog kanggo barisan tunggal atanapi bungkusan langkung seueur.

     

    Pintonan layar Toél, PLC / kendali komputer, lagu fotosétectric otomatis sareng gancang.

     

    Mesin gaduh prestasi anu saé, operasi sederhana sareng laju packing gancang.

     

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Dipaké sacara umum dipaké dina bungkusan plastik bungkus popok orok

     

    Biaya cut dina manufaktur sareng ngokolakeun operasi; ngahémat rohangan anu langkung seueur

     

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, piring gelasna kedahna langkung ti 7mm.

     

    Alat parangkat manual ditunjukkeun nyaéta parantos jaga, dina alat anu bahaya, parangkat transmisi kakuatan sareng mékanisme gerakan hawa dilabélan ku tanda peringatan anu jelas.

     

    Alatna ngagaduhan alarm pikeun ngamimitian sareng sistem tampilan lepat.

     

    Tilu desain sirah ngadorong, éta ngajamin 45 kantong / kacepetan mnt nalika bungkus hasil ukuranana ageung.

     

    Operasi basajan, hommization, parameter penting kalayan perlindungan sandi.

     

    Diterapkeun kana dua kantong plastik gusset sareng kantong plastik gusset handapeun.

     

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

    Full Automatic Baby Diaper Packaging Machine Line Rolling Film Bag

     

    Tag:

    mesin bungkus popok orok,

    popok pembuatan orok


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami