Pinuh otomatis Mesin Diaper Baby / mesin cacah 3Ph 380Vac 50HZ

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Ngitung Kuantitas: 15-50pcs Kecepatan Ngitung: 600pcs / mnt
    Sasayogian tanaga: 3Ph 380Vac50HZ Nyetir motor: Servo Motor lengkep
    Merek: Gachn Sertipikat: ISO ISO

     

    Sagala otomatis Mesin Lampin Orok / mesin cacah 3Ph 380Vac 50HZ

     

     

     

    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa <300L / mnt
    Ribut nu noise<85db (A)

    Mesin anu dilakukeun khusus:
    Kami ngagaduhan Hébat ngaropéa sareng kamampuan desain. Naon waé mesin anu dilakukeun khusus tiasa
    dirancang sareng diproduksi pikeun operasi payus sareng biaya lumrah, ngajantenkeun anjeun
    Sistem kemasan damel lancar.

    Pamasangan:
    1- Kami nyayogikeun pidéo sareng manual pituduh pikeun nunjukkeun prosés pamasangan.
    2- Kami masihan palatihan pikeun instalasi gratis di pabrik kami.
    3- Urang tiasa ngintunkeun téknologi pikeun mésér pabrik pikeun masang mesin sareng nyayogikeun pelatihan pelatihan.

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Nalika salah sahiji bungkusan kalepatan, dina kisaran kapasitas garis produksi produksi ngirangan pikeun bungkusan manual, saklar manual kana pangeusian tangan, mastikeun yén tiasa terus-terusan pikeun ngepos sadaya pad, upami laju produksi garis henteu tiasa ngirangan, kaleuwihan hampang bakal ngaleupaskeun.

     

    Sistem listrik luyu sareng sasuai GB / T5226.1-2002.

     

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

     

    Hubungi kontak produk sapotong tunggal saatos motong tina popok produksi lampin orok, teu aya kaayaan anu langkung pikeun ngirim atanapi kirang ngirim produk kana daun cacah.

    Full automatic Baby Diaper Machine / counting machine 3Ph 380Vac 50HZ

    Tag:

    mesin popok otomatis otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami