Pinuh Auto Sanitary Napkin Packing Machine 16KW Power Installation Power

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    DW: 2500kg Daya instalasi: Ngeunaan 16KW
    Servo nyetir: Mitsubishi Atanapi Yaskawa Ngontrol PLC Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Éfisién Gawe: â ‰ ¥ 90% Kacepetan Packing: Stabil Dina 60 Kantong / mnt

    Modél: GM-088WY

    metode bungkusan Kantong prefabricated, kantong gusset handapeun sareng kantong sisi gusset
    bungkusan pilem Pilem OPP, pilem kompléks, lapis lapisan tunggal≤70μm
    bungkus ukuran dilebetkeun hampang, melekat, tumpukan jangkungna≤150mm
    Ukuran tilu ukuran L6.3m × W1.5m × H2.0m
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 16KW
    Syarat kakuatan Tilu fase opat kabel (A, B, C, PE), 380V / 50Hz

     

    The servo nyetir pinuh

    ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin pakét sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    dibuktikeun pisan salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Pilem motong mm Zero

    Ngadaptasi kantong thehandcraft, especiallt kanggo film OPP, garis sudut anu jelas sareng garis panyegelan kesegaranna tiasa dipastikeun henteu paduli motong film sampah.

     

    Popularitas luhur

    cocog pikeun kantong jinis cina sareng kantong jinis Éropa.

     

    Struktur kantong pambuka dipatenkeun

    struktur kantong pembukaan dikawasa servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku cara nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Manéh pad keuna

    Ku nyimpen jinis data produk anu beda-beda, pikeun tukeur sarat produk, gampang tiasa dilakukeun ku cara kieu.

    Tag:

    produksi sanésitas napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami