Mesin Jaténg Mask Ramo

  • Electric Control Disposable Face Mask Making Machine With The Axial Flow Fan Cooling System

    Listrik Ngaleungitkeun Listrik Mask Ngadamel Mesin Sareng Mesin Sarapan Pelu Aliran Axial

    Kontrol Listrik Pamuteran Masker Nyiptakeun Mesin Sareng Mesin Pelapis Aliran Axial Éfisién Produksi Éfisién: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * Nyiptakeun Bag H2.5m: Kantong Pra-buatan: CE ISO Syarat : Anyar Modél GM088M Kecap produksi produksi laju stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk bérés ≥98% Éfisién Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan parangkat tingkat luhur tingkat dina bott ...
  • Efficiency ≥95% Facial Mask Making Machine Three Phase Four Cables System

    Éfisién ≥95% Mask raray Nyiptakeun Mesin Tilu Tata Sistim Opat Empat kabel

    Kecekapan ≥95% Mask Nyiptakeun Mesin Masker Tilu Fase Sistem Tata Sistem Kabel Terperinci Produk Keterangan Produk Produksi Éfisién: ≥95% Speed ​​Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Ngajieun: Kantong Pra-Bentuk Model Model GM088M Kacepetan produksi stabil laju 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasang na ...
  • Automatic Face Mask Making Machine 100Pcs/Min Production Speed Full Servo Driving

    Otomatis Masker Masker Nyiptakeun Mesin 100Pcs / Min Production Speed ​​Servo Driving Full

    Mesin Otomatis Mask Nyiptakeun Mesin 100Pcs / Min Production Speed ​​Full Servo Driving Detailed Product Product Efficiency: ≥95% Speed ​​Production: 100pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Ngagawé: Kantong Pra-Dijieun Terperén: Anyar Mobil Otomatis: Otomatis Lengkep Modél GM088M Kacepetan produksi stabilitas stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, sareng tingkat jangkungna ...
  • GM088M disposable mask making machine L13m * W2.5m *H2.5m Size 50Hz / 60Hz

    Masker nyieun masker GM088M mesin L13m * W2.5m * H2.5m Ukuran 50Hz / 60Hz

    GM088M masker nyieun mesin L13m * W2.5m * H2.5m Ukuran 50Hz / 60Hz Produk Terperinci Produk Produksi Éfisién: ≥95% Speed ​​Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag pembuatan: Pre- dilakukeun kantong Model Model GM088M Kecepatan produksi kacepetan stabil 120pcs / min, kacepetan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasang na ...
  • Full Servo Facial Mask Making Machine Full Auto Pre-Made Bag 120pcs/min

    Full Servo Mask Ramo Ngadamel Mesin Ngobrol Otomatis Kantong Pra-Dijieun Bag 120pcs / mnt

    Full Servo Mask Ramo Masker Mesin Ngobrol Otomatis Lengkap Buatan Pra-120pcs / min Detikna Produk Keterangan Produksi Éfisién: ≥95% Speed ​​Production: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Ngajieun: Kantong Pra-Bentuk Model GM088M Kecepatan produksi kacepetan stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasangkeun kira-kira 4 ...
  • 120pcs/min Speed Facial Mask Making Machine Max speed 180pcs/Min

    120pcs / min Speed ​​Topeng Masker Ngadamel Mesin Max laju 180pcs / Min

    120pcs / min Kacepetan Masker Ngadamel Mesin Masker maksimal 180pcs / Min Detilasi Produk Keterangan Produksi Éfisién: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag pembuatan: Kantong Pra-buatan Modél GM088M Kacepetan produksi stabil laju 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasangkeun sakitar 40KW, ...
  • High speed automatic face mask making machine GM088M Production efficiency ≥95%

    Topéng raray otomatis muka topeng nyieun mesin GM088M Produksi efisien ≥95%

    Kacepetan topeng otomatis muka topeng nyieun mesin GM088M efisiensi Produksi ≥95% Éfisién Produksi: ≥95% Speed ​​Production: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Dipasang Kapasitas: Ngeunaan 40KW The Model: GM088M Kacepetan produksi: laju stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk bérés: ≥98% Éfisién Produksi: ≥95% Ukuran 3D: L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasang: sakitar 40KW, konsumsi kakuatan ...
  • 50Hz / 60Hz Automatic Face Mask Making Machine Full Servo Driving Ph380Vac ±5%

    50Hz / 60Hz Topeng Ngobel Otomatis Nyiptakeun Mesin Pinuh Servo nyetir Ph380Vac ± 5%

    50Hz / 60Hz Masker Wajib Nyaring Mesin Mesin Sarapan Servo Lengkap Ph380Vac ± 5% Detilasi Produk Keterangan Produksi Éfisién: ≥95% Speed ​​Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Kantong Nyiptakeun: Kantong Pra-Bentuk Model GM088M Kecepatan produksi kacepetan stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Dipasang capaci ...
  • CE facial mask making machine GM088M L13m * W2.5m *H2.5m Full auto grade

    Masker topéng CE ngadamel mesin GM088M L13m * W2.5m * H2.5m kelas otomatis

    Masker masker CE CE Mesin GM088M L13m * W2.5m * H2.5m Lengkep otomatis mobil Detilasi Keterangan Produksi Éfisién: ≥95% Kacepetan Produksi: 100pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag pembuatan: Pra- dilakukeun kantong Layanan: Mesin Insinyur Oversea Otomatis Kelas: Otomatis Model Modél GM088M Kacepetan produksi laju stabil 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan jangkungna ...
  • Disposable Face Mask Making Machine With Height Level Adjusting Device At Bottom

    Masker Masker Anu Ngadamel Mesin Masih Kalangkung Tingkat Laras Nyaluyukeun Alat Di handap

    Masker Masker Anu Ngadamel Mesin sareng Tingkat Tinggi Tingkat Laras Di Botol Di handap Keterangan Produk Terperinci Produksi Éfisién: ≥95% Speed ​​Production: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Bag Ngajieun: Kantong Pra-Dipasang Modél GM088M kecepatan produksi stabil laju 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Dipasang capaci ...
  • Pre-made bag disposable face mask making machine full servo 120pcs/min Speed

    Kantong pre-made masker muka topeng nyieun mesin full servo 120pcs / min Speed

    Kantong pre-made masker muka masker make mesin full servo 120pcs / min Speed ​​Detailed Product Product Efficiency: ≥95% Speed ​​Production: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Dipasang Kapasitas: Ngeunaan 40KW The Model GM088M Kacepetan produksi stabil laju 120pcs / mnt, kecepatan Max 180pcs / Min. Laju produk anu réngsé ≥98% efisiensi Produksi ≥95% Ukuran 3D L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Dipasang cap ...
  • High Speed Disposable Mask Making Machine Full Automatic 40KW Installed Capacity

    Topeng Masing Disposable Masing Mesin Nyiptakeun Kamampuh Otomatis 40KW Dipasang Kamampuhan

    Masker Kacepetan Gampang Diangkat Mesin Mesin Lengkap Otomatis 40KW Dipasang Kapabilitas Terperinci Produk Keterangan Produksi Éfisién: ≥95% Kacepetan Produksi: 120pcs / min Ukuran: L13m * W2.5m * H2.5m Dipasang Kapasitas: Ngeunaan 40KW Modél: GM088M Kacepetan produksi : laju stabil 120pcs / mnt, kecepatan maksimal 180pcs / Min. Laju produk bérés: ≥98% Éfisién Produksi: ≥95% Ukuran 3D: L13m * W2.5m * H2.5m, kalayan tingkat nyaluyukeun tingkat jangkungna di handap. Kapasitas dipasang: ngeunaan ...
1.23 Teras> >> Halaman 1/3