CE Pinuh Servo Saniter Napkin Panty Liner Packaging Mesin Mitsubishi PLC

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Nyetir motor: Servo lengkep PLC: Mitsubishi
    Ukuran: L6.3m X W1.5m X H2.0m Laju bungkusan: Stabil Dina 60 Kantong / mnt
    Ngadalikeun PLC: Mitsubishi Sareng Yaskawa Sudut Nyusun: Struktur Manglé Patén Patén

    Modél: GM-088W

    Laju bungkusan: stabil dina 60 kantong / mnt

    Didieu: ≥98%

    Efisiensi damel: ≥90%

    Metode pembungkusan: gulung kasét pilem, ngadamel tas online

    Bahan pilem: pilem kompléks PE, ketebalan lapisan tunggal ≤70um

    Ukuran bungkusan: Digaskeun hampang, pelat lap, jangkungna tumpukaner110mm

    Ukuran tilu D: L6.3m x W1.5m x H2.0m

    DW: sakitar 2500KG

    Daya instalasi: sakitar 17kw

    Kakuatan kakuatan: tilu fase, opat kabel kabel (A, B, C, PE), 380v / 50HZ

    Syarat udara: tekanan udara input: 0.5-0.8Mpa, konsumsi hawa≤300LPM

     

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

     

    Struktur garis sudut dipatenkeun

    Hal ieu parantos dibuktikeun salaku struktur garis sudut anu paling akurat sareng stabil.

     

    Dibukaan struktur kantong anu dipatenkeun

    Struktur kantong pembukaan anu dikawasa ku servo tiasa adaptasi sareng jinis-rupa dimensi bungkusan, ku nyaluyukeun data tiasa ngahontal bursa barang.

     

    Muatan anu paling pondok

    Dina kaayaan kaayaan anu stabil, mesin ieu ngeureunkeun panjang pasisian pilem ngan ukur 10mm.

     

    Produk luhur dimensi bungkusan

    nyaluyukeun hampang anu diselapkeun sareng pad melekat, ogé ketebalan 2mm dilipat panty liner

     

    Efisiensi digawé

    Peluncuran film anu nempatkeun struktur .on kanggo digawé sareng sanés pikeun nyiapkeun .itaraan ngiringan bahan-bahan beungkeut anu teu eureun, ngahemat waktos tukeur pilem, ningkatkeun efisiensi damel.

     

    Analisis gagal gagal

    lamun mesin ngaso sareng operasi anu normal teu kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

    CE Full Servo Sanitary Napkin Panty Liner Packaging Machine Mitsubishi PLC

    Tag:

    mesin bungkus napkin sanés,

    mesin pad sanit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami