Sabuk ngetik sanésitas bérés sareng panty liner hampang cacah sareng mesin tumpukan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Beurat Mesin :: Ngeunaan 2900KG Daya instalasi: Ngeunaan 14KW
    Kecepatan Ngitung: 1300 PCS / mnt Ukuran Mesin: L3.1mà W W5.70mà — - H2.0m

    Anggo drive motor servo AC anu luhur, mode kontrol sistem. Terminal operasi layar toél nyayogikeun antarmuka mesin manusa, kontrol grafis, sareng adjustment setting parameter langkung gampang.

     

    Alat panyalindungan kaamanan saluyu sareng sasuai GB5083-1999.

     

    Ngarobih kapang mangrupikeun langkung saé, ukuran anu béda tiasa ngalih dina hiji tombol tina parameter, dua parangkat dahar tiasa disebat spésipsi.

     

    Ngitung langkung akurat: Anggo servo nyetir alat pad-separator lampu hampang, émut laju gancang, sareng gerak pad-separator anu akurat.

     

    Ukuran sapotong tunggal: ukuran tunggal anu saatos sanésna napkin sanés produksi tilepan. (Ketebalan produk tos lami 4-13mm.)

     

    Alat pelindung dijieun tina bracket alloy aluminium sareng piring gelas organik anu transparan, sareng ketebalan piring gelas organik kedah langkung ti 7mm.

     

    Ukuran: L3.1m × W5.70m × H2.0m, handap mangrupikeun alat panyaluyukeun jangkungna. (Numutkeun kana perenahna saleresna)

     

    Numutkeun perenah spatial, sambungkeun sareng mékanisme nyieun sareng mékanisme, pikeun mastikeun angkutan hampang langkung stabil.

     

     

    Kalayan adaptasi sistem kendali servo, séri Mitsubishi sareng sistem servo MR-J4-series AC.

     

    Kalayan fungsina panyalindungan beban-otomatis eureun, otomatis beungkeutan otomatis sareng mesin bungkusan sareng garis produksi.

     

    Kalayan fungsina tukeur gancang ti SKU diselapkeun bantalan kanggo hampang tumpukan.

     

    Hiji cacah tumpukan tiasa diadaptasi sareng dua atanapi langkung mesin packing.

     

    nami  merek
    Button, Circuit Breaker, Contactor, relay, Controller switch switch power supply sareng henteu. Schneider, Omron atanapi SICK
    Program Control / Gerak Kontrol Mitsubishi Q170MCPU-S1
    Modél Ékspansi Q52B + QX41-S1 + QY41P
    HMI 10.4 Layar Sentuh Berwarna Mitsubishi GT2310-VTBA
    (Photo Listrik, Serat-optik, Pencét warna) Omron, Langsung, OPTEXor Banner
    Supir Servo Mitsubishi MR-J4Bseries
    Servo motor Mitsubishi HG-KR & SRseries
    komponén sareng bagian  Merek sareng modél
    Servo Perencanaan Réduksi Serial SHIMPO ABLE
    Gandeng JérmanKTR
    Pencét Solenoid Pneumatik SMC
    silinder SMC
    Roller-bearing NSK
    Bahan Joint IKO
    Galuh linier, Guide Rail REXROTH, THK

     

    Tag:

    mesin pad saniter,

    mesin produksi napkin saniter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami