Mesin Kemasan Lampin Orok

  • Rolling Bag Baby Diaper Packaging Machine Stable 40 bags/min Packing Speed

    Kantong Rolling Mesin Dina bungkusan Orok Stabil 40 kantong / Kecepatan Packing Min

    Keterangan Produk Terperinci Jaminan: 1 Modél Taun: GM-089N Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg bijil: CE Jeung Kacepetan bungkusan ISO9000: stabil dina 40 Kantong / m Model Model GM-089N Kecap bungkusan stabil dina 40bags / min, Ngahasilkeun ≥ 98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi kompleks pilem, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW Ngeunaan 42 ...
  • Self Designed Automatic Baby Diaper Machine Pre-Made Mitsubishi PLC

    Diri Nyiptakeun Mesin Lampu Orok otomatis Otomatis Mitsubishi PLC

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Diaper Packing PLC: Mitsubishi Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg pembuatan Bag: Nyiptakeun Kantong Dina Mesin Bungkus Mesin: Stabil At 40 Beg / Min Model GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min. Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Pembungkusan Lémparan pilem pita, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3 ...
  • Full Servi  Full Servo Baby Diaper Machine / Adult Diaper Wrapping Machine

    Pinuh Servi Pinuh Servo Mesin Mesin Diaper / Mesin Pembungkus Lampin Déwasa

    Deskripsi Produk Detailed Metode Pembungkusan: Pita Film Rolling, Nyiptakeun Kantong Dina Baris. Tas nyieun: Nyiptakeun Tas Dina Mesin Ngasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg DW: Ngeunaan 4200KG Pembungkusan Kacepetan: Stabil St 40 Tas / min Model GM-089N Kacepetan bungkusan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi kerja ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel tas dina garis. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H ...
  • Gachn Baby Diaper Packaging Machine PE Or Complex Film Packaging Material

    Gachn Mesin Diaper Pembungkusan Orok pe Atawa Bahan Bungkusan Film Kompléks

    Deskripsi Produk Terperinci Bahan Pembungkusan: PE Atawa Masang Pamasangan Film Kompleks: Ngeunaan 19KW Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg pembuatan Bag: Ngajantenkeun Bag Dina Mesin Bungkus Mesin: 40 Tas / m Model Model GM-089N Kecepatan Kemasan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Pembungkusan Metode pilem Gulung, nyieun kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm ...
  • Automatic Baby Diaper Production Line Fabricated Three Phase Four Wires System

    Garis Produksi Diaper Orok Otomatis Dipasang Tilu Fase Opat Kabel Sistem

    Daya Katerangan Produk Terperinci: Bahan Mesin 19KW: Bisa Diproduksi Dipasang: â ‰ ¥ 98% Berat: 4200kg pembuatan Bag: Nyiptakeun Kantong Dina Mesin Bungkusan Mesin: 40 Kantong / Min Model GM-089N Kecepatan Pembungkusan stabil dina 40bags / mnt. Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Pembungkusan Lémparan pilem pita, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × ...
  • Full Servo Baby Diaper Packing Machine Plc Controlling Pull-Ups 4200Kg Weight

    Lengkep Servo Mesin Diaper Baby Plc Ngadalikeun Tarik-Ups 4200Kg Beurat

    Fungsi Deskripsi Produk Terperinci: Konfigurasi Paket sareng Balutan Konfigurasi Diaper: Baris Tunggal sareng Ganda Hasil: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Bungkus Kacepetan: 45 Bag / Min Bag Bag: Model Bag anu Diperbuat Pribadi GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min , Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Metode Kemasan Gulung film pilem, nyieun kantong luyu. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran ...
  • Professional Baby Diaper Packaging Machine , Automatic Adult Diaper Machine

    Mesin Mesin bungkusan Lampin Profesional, Mesin Lampu Déwasa otomatis

    Fungsi Keterangan Produk Terperinci: Warna Pembungkus Lampin: Bisa Dijieun Khusus: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Bungkus Kacepetan: 45 Tas / Min Bag: Pra-dijieun Mesin Paket Lampin Diaper Profesional, Mesin Mesin Diaper Déwasa otomatis GM-089N Kacepetan bungkusan stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Métode pembungkusan Gulung film pilem, nyieun kantong dina baris. Bahan bungkusan pe atanapi kompleks pilem, ketebalan tunggal aya 50 ...
  • GM-089N Baby Diaper Packaging Machine CE and ISO9000 Certification

    GM-089N Mesin Pembungkus Lampin Orok CE sareng Sertifikasi ISO9000

    Keterangan Produk Terperinci Nami: Gachn Bag Bag: Pra-buatan Dipasang: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Sijil: CE Jeung Kacepetan bungkusan ISO9000: 45 Tas / Min Model GM-089N Kecepatan bungkusan stabil dina 40bags / min, Ngahasilkeun ≥ 98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3.3m × H2.7m DW Ngeunaan ...
  • GM089NY Baby Diaper Making Machine , Adult Diaper Machine 45 Bags/Min Speed

    GM089NY Mesin Diaper Bayi, Mesin Diaper Déwasa 45 Tas / Kacepetan Min

    Deskripsi Produk Terpercut Motor Unik: Kabéh Sijil Servos Lengkap: CE Sareng ISO: Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Berat: 4200kg Saatos Jualan: Kacepetan Paket Layanan Oversea: 45 Kantong / min Modél Bungkusan GM-089N Kelajuan Dipasang dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Métode bungkusan Gulung pilem pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm Tilu ukuran L4.7m × W3 ...
  • CE Baby Diaper Packaging Machine , Baby Diaper Wrapping Machine GM089NY

    CE Mesin Pembungkin Lampin Orok, Mesin Pembungkus Lampin Orok GM089NY

    Deskripsi Produk Terperinci Tempat Asal: Cina Xiamen bijil: CE Sareng ISO Ngahasilkeun: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Pembuatan Bag: Kacepetan Kantong Pisan Bikin: 45 Kantong / min Pinuh servo tinggi-luhur diaper orok dewasa diaper packing machine Model Kecepatan bungkusan GM-089N Stabil dina 40bags / mnt, Ngahasilkeun ≥98% efisiensi damel ≥92% Kaayaan kemasan Kéngingkeun film pilem, ngadamel kantong dina jalur. Bahan pembungkusan pe atanapi pilem kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm Ukuran bungkusan L≤400mm, W ...
  • Fast Speed Full Servo  Baby Diaper Production Line Wrapping Machine

    Gancang Lengkep Cepet Servo Baby Mesin Diaper Produksi Garis

    Sistem Kontrol Produk Terperinci: PLC + touch Bag Screen Screen: Film Yield: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg bijil: CE Sareng Paket ISO9000: 40 Kantong Unggal Minute 1.304 Papan baja, struktur kompak sareng bising rendah. Sistem kontrol 2.PLC sareng aplikasi motor servo gampang dioperasi. 3. Ngadopsi bagian listrik dunya anu kawéntar sapertos panasonic, omron, anu ngajamin stabilitas mesin. 4. layar layar sentuh ngagampangkeun pikeun ngoperasikeun & n ...
  • High Sensitivity Baby Diaper Packaging Machine 40 Bags Each Minute

    Sensitivitas Tinggi Mesin bungkusan Lampin Orok 40 Kantong Unggal Menit

    Deskripsi Produk Terperinci Jenis Pembungkusan: Pilem Atawa Kantong Pra-Syarat: Sadaya Ngahasilkeun Anyar: â ‰ ¥ 98% Beurat: 4200kg Saatos Pelayanan: Speeder Service Engineer Oversea: 40 Tas Unggal Operasi Mesin-manusa anu tiasa ditetepkeun, gampang sareng setting parameter gancang. . Fungsi gagal gagal .Self, tampilan anu gagal gagal. .Nelacak sensitip pelacak warna listrik anu nyukcruk sareng posisi motong digital input anu ngajantenkeun pengedap sareng motong langkung akurat. .Sépakeun PID kontrol ka ...
1.234 Teras> >> Halaman 1/4