Diaper orok popok dewasa tumpukan mesin cacah / mesin bungkus otomatis disambungkeun

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Kecepatan Séngsér: 600 Piece / mnt Ukuran Layout: L3.6mà — - W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Sumpingan: 15-50pcs Warna: Syarat Customer
    Sertipikat: CE Sareng ISO Otomatis Kelas: Otomatis lengkep
    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa <300L / mnt
    Ribut nu noise<85db (A)

     

    Kalayan adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta mastikeun tumpukan anu akurat sareng stabil.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Alat di handap ieu gaduh cekap nyampur bagian-bagian cadang nyaluyukeun posisi sareng alat bagasi dina slide, sareng konci aman sareng tiasa dipercaya.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

     

    Program ngadorong tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil, pikeun mastikeun stabilitas yén lokasi anu ditetepkeun produk sumping.

     

    Program komprési tiasa disaluyukeun dina layar toél, ngalereskeun program kanggo ngatur jarak komérsér sacara akurat.

     

    Ngitung sareng tumpukan alat kentel sing seger anu didorong ku servo anu kapisah.

    Baby diaper adult diaper stacking counting machine / auto connected packing machine

     

     

     

     

    Tag:

    mesin popok orok servo pinuh,

    mesin tumpukan otomatis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami