Diaper Orok Diaper Pembungkusan Mesin Pembungkusan Akurat Tarik-Tangkal ≥ 98%

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Diaper Orok Diaper Pembungkusan Mesin Pembungkusan Akurat Tarik-Tangkal ≥ 98%

    Tempat Asal: Fujian Xiamen Merek: Gachn
    Hasil: ≥98% Beurat: 4200kg
    Bag Nyieun: Ngajanten Kantong Dina Mesin Kacepetan Packing: 40 Kantong / mnt

    Kantong panjangna sacara bébas tina setting manual, parangkat tiasa otomatis ngadeteksi sareng nyetél panjangna.

    Gandéng mékanis mékanik, gampang dijaga, geter sakedik, sakedik ngagem sareng "umur panjang".

    Litar kontrol utama nyandak PLC ngamekarkeun oped ku perusahaan kami sorangan, layar layar digital sareng dikontrol ku transducer. Beungeut inter sampurna antara operator sareng mesin. Operasi terintegrasi, langsung sareng merenah.

    Kapasitas sareng panjang kantong nyandak konvergérer konversi frékuénsi ganda sareng robih laju anu henteu kabagjaan sareng imbuhan anu lega. Éta tiasa cocog sareng tilas produsén anu garapan produksi.

    Perangkat sélulér anu sensitip sénsitip tiasa parantos ngiringan sacara otomatis sareng akurat.

    Kontrol suhu mandiri pikeun tiap anjing laut kanggo nyieun sealing anu éndah sareng kedap tur cocog pikeun rupa-rupa bahan packing fleksibel.

    Model GM-089N
    Laju bungkusan Stabil at 40bags / mnt,
    Hasil ≥98%
    efisiensi digawé ≥92%
    Metode bungkusan Pita kasét pilem, nyieun kantong kana garis.
    Bahan bungkusan Pilem pilem pe atanapi kompléks, ketebalan tunggal nyaéta 50-100μm
    Ukuran bungkusan L≤400mm, W = 200mm-400mm, H = 90mm -200mm
    Ukuran tilu L4.7m × W3.3m × H2.7m
    DW Ngeunaan 4200KG
    Kakuatan instalasi Ngeunaan 19KW
    Syarat kakuatan Tilu sistem kawat opat fase (A, B, C, pe), 380V / 50Hz
    Syarat hawa Tekanan input: 0.6-0.8MPa, konsumsi hawa ≦ 200LPM

    Ngarobih format

    Ngarobih format ku ngarobih ukuran kompénasi, ngan ukur peryogi 20 menit, éta ningkat efisiensi produksi.

    The servo nyetir pinuh

    Ku adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta ngajamin paket sareng stabilitas anu akurat.

    Analisis gagal gagal

    Nalika mesin ngarecah sareng operasi henteu normal materail kajadian, henteu masihan tip peringatan anu gagal.

    Lawang kabinet listrik ngadopsi kabuka puteran, wiring rapih sareng gampang dijaga, kabinét kendali listrik dilengkepan sistem pendukung kipas axial.

     

    2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami