Mesin Tumpak orok otomatis Diaper Numpuk Sistem Tilu-Tahapan Kawat Wilangan

Katerangan Singkat:


  • renda Asal: Cina
  • Ngaran merek: Gachn
  • Sertipikat: Cép
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 Romadhon
  • Rincian Bungkusan: CASES BARAT
  • Waktos pangiriman: 90-120 Dinten Gawé
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Pasokan Kamampuh: 10 SETS PER WULANG
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Panjelasan Produk terperinci
    Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Deui Laut Ukuran Layout: L3.6mà — - W3.3mà — - H2.2m
    Kuantitas Sumpingan: 15-50pcs Warna: Syarat Customer
    Kecepatan Séngsér: 600 Piece / mnt Hasil: â ‰ ¥ 98%
    Model GM085N
    Cacah sareng tumpukan kuantitas 15-450 potongan
    Ukuran sapotong tunggal Panjang: 180mm-260mm, ketebalan 8mm-15mm
    Mesin Ukuran perenah L3.6m × W3.3m × H2.2m
    DW 1800KG
    Alat Alat Alat 3Ph380Vac50HZ, tilu-tilu sistem kawat opat-kawat
    Kacepetan sareng Ningkat Téknik 600pcs / mnt
    Sumber Udara: Tekanan hawa 0.5MPa
    konsumsi hawa <300L / mnt
    Ribut nu noise<85db (A)

    3.Ini biaya tinggi-efisiensi, laju produksi stabil.
    Permukaan baja karét henteu gampang gaduh réaksi sareng parfum kimia.
    5. Lebar sareng panjang tina pakét sareng wipe baseuh tiasa disaluyukeun sakumaha anu diperyogikeun.

    Kemasan ku standar ékspor kasus kai atanapi palet kayu kalayan kantong vakum anu cocog pikeun angkot jarak jauh sareng dijagaan tina lembab, karat dugi ka tujuan dugi ka tujuan tanpa karusakan.

    1. Teknisi bakal disambut dina pabrik urang pikeun diajar kumaha ngoperasikeun mesin sateuacan pangiriman salami 1-2 minggu.

    2. ogé, saatos mesin di pabrik anjeun teknisi kami bakal dikirim ka bengkel anjeun pikeun masang, nguji mesin sareng ngalatih buruh anjeun.

    3. Sataun pikeun jaminan, jasa konsultasi gratis, bagian mesin anu relevan.

    ? Sataun ngajamin pikeun sadayana mesin, sadaya jasa milarian kahirupan.

    ? 24 jam dukungan téknis ku email.

    ? Teknisi ngawartosan set-up sareng pelatihan pagawé.

    ? Anggo Inggris anu ramah pikeun sistem operasi.

    Kalayan adaptasi gerak Mitsubishi sareng Yaskawa anu ngadalikeun PLC sareng sistem nyetir servo linier umum, éta mastikeun tumpukan anu akurat sareng stabil.

     

    Analisis gagal gagal calakan, nalika mesin ngaso sareng operasi abnormal kajantenan, éta masihan tip peringatan anu gagal

     

    Gaduh dua ékspor bungkusan sareng hiji palabuhan pelepasan, nalika mesin bungkusan turun, produk tunggal bakal ngiringan di port pelepasan.

     

    Gawé stabil, sareng henteu ngaruksak pikeun kantong jero nalika ngadorong.

     

    Program di handap ieu tiasa disaluyukeun dina layar toél, sareng tetep stabil tina lokasi di handap ieu, pikeun mastikeun damel sirah anu nyorong.

     

    Sakabéh bagian mesin kedah ngalakukeun pangobatan permukaan, bagéan pangiriman dijieun tina waja khusus sareng ngalaksanakeun pelanggaran sareng tempering.

     

    Bahan nyemprot alat nyaéta cat tahan minyak; warna lukisan standar nyaéta sangu bodas. (Upami pembeli gaduh syarat khusus pikeun nyayogikeun kartu warna atanapi sampel warna)

     

    Bagéan penting alat anu dilengkepan tanda jelas Cina atanapi Inggris jelas sareng tip tipil.

     

    Pencét layar, tombol sareng sésana pikeun tampilan Cina atanapi Inggris.

    Automatic Stacking Machine Baby Diaper Stacking Three-Phase Four-Wire System

     

    Automatic Stacking Machine Baby Diaper Stacking Three-Phase Four-Wire System

    Tag:

    mesin popok otomatis otomatis,

    mesin tumpukan otomatis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami